Neler Yeni

Sevgiliyi aileye anlatma

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı

Kendini kızın ailesinin yerine koy. Ne düşünürdün? Kızın bir erkeğe 15 yaşında iken çıplak fotoğraf atıyor. Uzun vadede bu kızla olmayı düşünme derim. Aile sorunu ciddi yalnız.

İş büyümeden uzaklaş bence de. Olum kız mı yok türkiye'de?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Ya aslında azmadım ki merak ettim herkes yapıyo bizde yapak diye o zamanlar böyle herşeyi yapma çabası içerisindeydim böyle beraber gezmek lunaparka gitmek sinemaya gitmek falan
Herkes Yapıyor ?
Nude atmanın adı çıkmış sosyal medyada falan çok övülüyor ama kimsenin yaptığı yok.
Bu ne biçim sebep hadi azsan anlarım.

Switch

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Semih Ürün
Sonra fırsat bu fırsat çıplak fotoğraf atalım dediniz!
Ya hayır alakası bile yok aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendini kızın ailesinin yerine koy. Ne düşünürdün? Kızın bir erkeğe 15 yaşında iken çıplak fotoğraf atıyor. Uzun vadede bu kızla olmayı düşünme derim. Aile sorunu ciddi yalnız.

İş büyümeden uzaklaş bence de. Olum kız mı yok türkiye'de?
neler olurki devam etsek

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
neler olurki devam etsek

Babası dellenir. Türkiye'deyiz babaların kızlarına ne yapabileceği belli değil. Sen bırakmazsan olay büyüyecek. Dediğim gibi uzun vadede evlenmeyi falan bu kızla düşünme ergenlikte yapılan en büyük hatalardan birisidir bu. 15 yaşındasın lise aşkı olsan bile bu yaşta bütün her şeyinle bir kıza bağlanma. Daha gençsin önüne bir çok kız çıkacak. Kendimden örnek vereyim benim de başıma bu tarz bir olay geldi de aileli değil. Gerçi ben de ergenim ama bu hatayı yapmamaya özen gösteriyorum. Bir kıza çok bağlanma olanlar ona ve sana olur.

Bu olayı onun babasından senin baban ve ailen öğrense ne olacak bir düşünsene.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Top Bottom