Her halükarda kayıptasın.benim ailem bilmediği için kızmadı onun ailesi biliyor
Ya aslında azmadım ki merak ettim herkes yapıyo bizde yapak diye o zamanlar böyle herşeyi yapma çabası içerisindeydim böyle beraber gezmek lunaparka gitmek sinemaya gitmek falanUsta o gün niye azdın ki
Nasıl yani
Sonra fırsat bu fırsat çıplak fotoğraf atalım dediniz!Ya aslında azmadım ki merak ettim herkes yapıyo bizde yapak diye o zamanlar böyle herşeyi yapma çabası içerisindeydim böyle beraber gezmek lunaparka gitmek sinemaya gitmek falan
Herkes Yapıyor ?Ya aslında azmadım ki merak ettim herkes yapıyo bizde yapak diye o zamanlar böyle herşeyi yapma çabası içerisindeydim böyle beraber gezmek lunaparka gitmek sinemaya gitmek falan
Ya hayır alakası bile yok aslındaSonra fırsat bu fırsat çıplak fotoğraf atalım dediniz!
neler olurki devam etsekKendini kızın ailesinin yerine koy. Ne düşünürdün? Kızın bir erkeğe 15 yaşında iken çıplak fotoğraf atıyor. Uzun vadede bu kızla olmayı düşünme derim. Aile sorunu ciddi yalnız.
İş büyümeden uzaklaş bence de. Olum kız mı yok türkiye'de?
Nasıl yani atmadı mı çıplak fotoğraf?Ya hayır alakası bile yok aslında
neler olurki devam etsek
Anlık karmaşık duygularla foto atmış olabilir. Bizzat yaşadım bu durumlarıO fotoyu atacak kadar cesareti varmışta ailesine anlatacak kadar yokmuymuş ?
Kızların hayalindeki erkek modelisin çaktırmaNude ne oluyor?