Neler Yeni

Sevgiliyi aileye anlatma

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Doğru yol diye bir şey yok. Bu kavram din tartışmalarından buraya kadar geldi galiba. O dediğiniz doğru yol herkeste farklıdır. Gerçekten bacak arasını namus sanmak mı doğru? Ya güldürme beni.

Ben hiçbir zaman modernlik sevgilinle cinsel ilişki yaşamak demiyorum. Sen bunu böyle sanıp "modernlik böyle değildir" dedin. Ayrıca o dediklerin hoşgörü ve saygıdır. Asıl hoşgörüsüz ve saygısız bir insana ahlaksız denilebilir.
Bacak arası namustur demedim? Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum birbirimizi kırmayalım :D İyi akşamlar knk
Sen doğru yolunu yaşa bende kendi doğru yolumu.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Sana şöyle söyleyeyim benim kızım 15 yaşında bir erkeğe nude atsa önce sevgilisini güzelce benzetirdim sonra da kızın telefonunu alır odasına kilitlerdim o anki sinirle. Yaptığınız şey saçmalığın daniskası. Daha 15 yaşındasınız bilader hayırdır? Bi reşit olup evlenseydiniz lan önce. Belki kız başkasıyla evlenicek ve o adam kızın ilki olmayacak. Düşünsene karının çıplak halini başkasıda biliyor.
Yav ne alakası var gelmiş ahlak bekçisi duvan tr şartlarında kimseye karışamazsın cinsellik hakkında sen nasıl ilişkiye girmiyorsan o da girme hakkına sahip
Ayrıca bu görüşünü belirtmen suç toplumu şiddete yönlendiriyorsun afferin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bence yanlış bir şey sevgililerin evleneceği bile kesin değil evlenmeden önce birbiriyle cinsel ilişki yaşar sonra ayrılırlarsa ne olucak? ahlak diye bir şey var ahlak bu değilse ahlak ne o zaman? Senin karın daha önce başkasıyla cinsel ilişki yaşarsa normal tepki mi vereceksin? Daha reşit bile değil bunlar cinsel ilişki çok saçma.
Yav saçma olması seni ne ilgilendirir sadece onların ailelerini ilgilendirir o da reşit olmadıkları için 18den sonra ise sadece onları ilgilendirir milletin ahlakını sorgulayacağına toplumu kin ve nefrete sürüklemesen iyi olur

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Sevgili demek evlenmeden önce tanışmak ve tanımak, nude, öpme vs. şeyler yapılamaz.
Bakalım bu konuda TDK ne diyormuş
Sevilen ve âşık olunan kimse, yavuklu, dost, yâr, canan.
Yani iki taraf memnunsa bunları sen karar vermezsin

Laa suçlu oldum ya laa
Bak bakıyım TCK kişileri ve toplumu suça teşvik etmek ve yönlendirmenin cezasına

Laa suçlu oldum ya laa
Hatta suça iştirak azmettirme ve yardım adı altında aratabilirsin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Bak bakıyım TCK kişileri ve toplumu suça teşvik etmek ve yönlendirmenin cezasına

Hatta suça iştirak azmettirme ve yardım adı altında aratabilirsin
Neyse ben koğuş ağası olurum artık bi g.o alırız

Bu arada ne yazdığıma dikkat et o anki sinirle yazmışım yani o anki sinirle değil de sakin kafayla şiddete başvurmazdım @LineaTurco Keşke şu okuduklarınıza dikkat etseniz. Neyse aras kargo gelmiş ben kapıya bakayım.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Neyse ben koğuş ağası olurum artık bi g.o alırız

Bu arada ne yazdığıma dikkat et o anki sinirle yazmışım yani o anki sinirle değil de sakin kafayla şiddete başvurmazdım @LineaTurco Keşke şu okuduklarınıza dikkat etseniz. Neyse aras kargo gelmiş ben kapıya bakayım.
Yav bak sinirli sinirli okuyordum aras kargo şakası yaptın tebessüm oldu yapma şöyle şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Yav bak sinirli sinirli okuyordum aras kargo şakası yaptın tebessüm oldu yapma şöyle şeyler
Tam bir mizahşörüm knk :D Şaka bir yana en ciddi anlarda bile bazen aklıma şakalar geliyor
Eğer sinirli değilsem ortamı yumuşatmaya çalışırım genelde

Avolay

80+ Gold
Nasıl bir konu bu :D
@Erdem Salih Taşcı az çok katılıyorum dediklerine ama çocuğun ahlaki problemi yok da diyemezsin

Top Bottom