Neler Yeni

Çözüldü✓ SFX PSU aldım. Kablo yetişmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Cooler Master V650 SFX Gold var elimde. Kabloları yetmedi boy olarak. Bu uzatmayı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Önerileriniz nelerdir?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Bu ürünü almayı düşünüyorum. Cooler Master V650 SFX Gold var elimde. Kabloları yetmedi boy olarak. Bu uzatmayı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Önerileriniz nelerdir?
Kankam nasıl yetmedi tam olarak, başka bir yerden geçirmek veya kasanın bir kısmından geçirme şansınız varmı? Kasalar bir çok kablo girişi ve çıkışı olacak şekilde dizayn edilir, ekran kartı üreticileri her ne kadar bu durumu umursamasa da.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk

valla nasıl yetmedi anlamadım psu iade etme şansın varsa bir bak istersen tekrar masrafa girmek bir kablo için worth değil (english boy)

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Kankam nasıl yetmedi tam olarak, başka bir yerden geçirmek veya kasanın bir kısmından geçirme şansınız varmı? Kasalar bir çok kablo girişi ve çıkışı olacak şekilde dizayn edilir, ekran kartı üreticileri her ne kadar bu durumu umursamasa da.
Bende de aynı psudan var, atx bir kasaya taktıysa yetersiz gelmiştir gayet normal. Benim AP201'de bile olması gerektiği gibi ulaşmadığı yerler var

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SFX PSU küçük kasalara özel üretim olduğu için kablolarını normal standartlara göre kısa veriyorlar. Ekran kartının 8Pınli PCI-E kablosu yetişiyor ancak 24Pin ve CPU 4+4 Pin kesinlikle yetişmiyor.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
SFX PSU küçük kasalara özel üretim olduğu için kablolarını normal standartlara göre kısa veriyorlar. Ekran kartının 8Pınli PCI-E kablosu yetişiyor ancak 24Pin ve CPU 4+4 Pin kesinlikle yetişmiyor.
Bende de aynı psudan var, atx bir kasaya taktıysa yetersiz gelmiştir gayet normal. Benim AP201'de bile olması gerektiği gibi ulaşmadığı yerler var
Yapacak bir şey yok o zaman. Güzel duruyor, kasan ile renkler uyuşuyorsa alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla nasıl yetmedi anlamadım psu iade etme şansın varsa bir bak istersen tekrar masrafa girmek bir kablo için worth değil (english boy)
Kankam ben piyasadan ucuz aldım. Yanında ekstra olarak ATX PSU gibi takmanızı sağlayan bi apartla beraber geldi. Tek sıkıntım kablo anlayacağın. RGB’siz bi proje yaptım. Bir tek Kule tipi soğutmanın RGB’si var. Bu Uzatma ile hem hafifte renk katacağım o yüzden iadeyi düşünmüyorum. Altın 80+ sertifikalı olması vs benim tercih etmemin temel nedenlerinden biri

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Hem tier a hem sfx bir psu, Türkiye'de resmen bedavaya satıyorlar bence masrafa girmeye değer. Discorddan yabancı arkadaşlara 80 dolara sattıklarını söyleyince şaşırıyorlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sfx güç kaynakları mini kasalar için Zaten normal kasaya o güç kaynağını tavsiye etmiyorum şahsen siz neden aldınız kim tavsiye etti 😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Yapacak bir şey yok o zaman. Güzel duruyor, kasan ile renkler uyuşuyorsa alınır.
Teşekkürler. Umarım güzel bi kablolama yapabilirim daha ilk kasam. Her şeyimi kendim yaptım.

milenix

80+ Gold
Bu kabloya 900 tl vermek yerine psuyu iade edip bu parayı ekleyerek çok daha iyisini almak daha mantıklı bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Sfx güç kaynakları mini kasalar için Zaten normal kasaya o güç kaynağını tavsiye etmiyorum şahsen siz neden aldınız kim tavsiye etti 😃
Yukarda tercih sebebimi yazdım dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kabloya 900 TL vermek yerine psuyu iade edip bu parayı ekleyerek çok daha iyisini almak daha mantıklı bence.
Ben de katılıyorum ancak tam modüler ve 650W gold sertifikalı bi PSU ben bulamadım mümkünse link atabilir misin?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yukarda tercih sebebimi yazdım dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de katılıyorum ancak tam modüler ve 650W gold sertifikalı bi PSU ben bulamadım mümkünse link atabilir misin?
Anladım da ne kadar ucuza geldi ki Gold PSU çok var uygun fiyatlı diyebileceğimiz

Top Bottom