Bayramdurmus
80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar 2.el rx 6900xt alıcam 10 dakika 2k 8x açık fan%65 sıcaklık 67 derece 13k alıcam sizce nasıldır değerler
garanti yok akşam kendim test edicem gidip67C bir şey değil fakat 3 fan %65 çok yüksek. Sıcaklık düşük çıksın diye manual ayarlanmış gibi duruyor. Garantisi varsa yine de alınır yoksa alma.
otomatik fanda 72-73 görüyormuş67C bir şey değil fakat 3 fan %65 çok yüksek. Sıcaklık düşük çıksın diye manual ayarlanmış gibi duruyor. Garantisi varsa yine de alınır yoksa alma.
garanti yok akşam kendim test edicem gidip
Mesaj otomatik birleştirildi:
otomatik fanda 72-73 görüyormuş
bakayım hocam kendine göre ayarladım diyor temiz bulmakta zorValla şeffaf bir insan olsa en başında o fanı otomatiğe çeker öyle test yapardı, ben bu tarz şeylere takılırım ikinci el alışverişlerimde. Şimdi kartın garantisi de yok, 2 gün sonra bir şey fark edersin "kardeşim sormadın ki?" muhabbeti yapabilir ki ben kaç kişinin bu muhabbeti yaşadığına şahit oldum. Yine de illa alıcam diyorsan akşam git OCCT testine sok kartı o testten sağlam çıkarsa sağlamdır. Şimdiden söyle OCCT i indirip kursun biraz sürer çünkü.
72-73 ise normal sıcaklıklarotomatik fanda 72-73 görüyormuş
Kasanın yanı da açık test etmiş.Muhtemelen yan camı kapattığında ve havalar ısındığında 80 85 derece de çalışabilir.
Akşam yine test etmeye gidicem neler yapabilirim kontrol amaçlı otomatikte olduğunu nasıl anlarım fanınFanı otomatik %52 de bırakmıştır ısı yükselmiyor diye.Değerler normal şu an.Bende asrock phantom 6800xt var 3 yıllık kart.Kasa yanı açık %52 fan da 77 78 dereceyi görüyor.Kapak kapalı 85 e yaklaşıyor.Benim de bakım yaptırmam gerekiyor herhalde artık
77-78 baya çokFanı otomatik %52 de bırakmıştır ısı yükselmiyor diye.Değerler normal şu an.Bende asrock phantom 6800xt var 3 yıllık kart.Kasa yanı açık %52 fan da 77 78 dereceyi görüyor.Kapak kapalı 85 e yaklaşıyor.Benim de bakım yaptırmam gerekiyor herhalde artık
Teşekkür ederim akşam detaylı bakıcaz artıkAfterburner ı kontrol edersin fan oto da olması yeterli.Boştayken zaten fanlar dönmez yük altında dönmeye başlar.Yine değerler 69 70 gibi çıkarsa iyidir.Ama ikinci el alıyorsun o riski de göze alman gerekir.Hayırlı olsun şimdiden