Neler Yeni

Sharkoon 650 W SS-COOLZERO-650 Power Supply nasıldır

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
Bütçe
1300
Baslikdada görünen PSU yu almak istiyorum nasıldır bı fikri olan varmı guvenilirmi ve elektrik akımına karşı korurmu internette pek fazla incelemesini bulamadım başka önerileriniz varsa açığım

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
bu bütçe için alınabilecek en iyi modellerden bir tanesi.

Hasan344

80+ Gold
alınabilir fena değil.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1300 TL'ye bulunan diger PSU'larin ic yapisindan daha iyi SS Cool Zero, ancak ve ancak Cooler Master V650 SFX bulabilirsin fakat kullanabilmen icin kasanin yuksekliginin az olmasi gerekli. Kasan yuksek degilse ATX kasa da olsun fark etmez kullanabilirsin V650'yi.

Bunun haricinde SS Cool Zero iyidir.

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bütçe için alınabilecek en iyi modellerden bir tanesi.
Akım koruması falan varmı bir dalgalanmadan falan korurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

1300 TL'ye bulunan diger PSU'larin ic yapisindan daha iyi SS Cool Zero, ancak ve ancak Cooler Master V650 SFX bulabilirsin fakat kullanabilmen icin kasanin yuksekliginin az olmasi gerekli. Kasan yuksek degilse ATX kasa da olsun fark etmez kullanabilirsin V650'yi.

Bunun haricinde SS Cool Zero iyidir.
Anlamadim biraz daha aciklarmisin

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlamadim biraz daha aciklarmisin

Dedigim V650 PSU, SFX form faktorunde olan bir PSU; yani ATX'e gore cok daha kucuk bir kasa boyutuna sahip. Kablolari da dolayisi ile kisa.

Kutu iceriginden SFX to ATX donusturucu cikiyor, boylece ATX kasalarda da kullanilir hale geliyor. Ancak burada da kablolarin kisa gelip gelmemesi mevzusu basliyor, eger kasan 455mm'den daha yuksek degilse V650'yi yuksek ihtimal sorunsuz kullanacaksindir; ama yuksekse o zaman V650 yalan olur. SS Cool Zero alirsan boyle bir seyi dusunmene gerek kalmaz.

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dedigim V650 PSU, SFX form faktorunde olan bir PSU; yani ATX'e gore cok daha kucuk bir kasa boyutuna sahip. Kablolari da dolayisi ile kisa.

Kutu iceriginden SFX to ATX donusturucu cikiyor, boylece ATX kasalarda da kullanilir hale geliyor. Ancak burada da kablolarin kisa gelip gelmemesi mevzusu basliyor, eger kasan 455mm'den daha yuksek degilse V650'yi yuksek ihtimal sorunsuz kullanacaksindir; ama yuksekse o zaman V650 yalan olur. SS Cool Zero alirsan boyle bir seyi dusunmene gerek kalmaz.
Anladım hocam saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,328
Üyeler
161,266
Son üye
Hacı Kratos
Top Bottom