Sharkoon PSU Alınır mı?

Tartışma devam ederse müdahale etmek zorunda kalacağım ki bunu iki tarafın da isteyeceğini sanmıyorum.
tamam hocam sadece dedim corsair xpg felan varken sharkoon alınmaz diye arkadaş kavga çıkarıyor

tamam hocam sadece dedim corsair xpg felan varken sharkoon alınmaz diye arkadaş kavga çıkarıyor
Sebep sunmadığın için olabilir mi? Bilmeden konuşuyorsun. Burada gerçeği değil taraflı bilgiyi yayıyorsun.

Biri gelmiş corasir xpg daha çok tanınıyor diyor. Biri gelmiş core reactor daha iyi çünkü ben kullanıyorum diyor. Ben çıldırınca da çıldırdı, kavga çıkardı oluyorum

modelinden değil markadan dolayı dedim corsair xpg felan varken sharkoon almasın diye
Markaya göre yorum yapmak kullanıcıyı yanıltır.
Çok sevdiğimiz Corsair bile zamanında sorunlu güç kaynağı üretimi yaptı.
Model bazlı bakmak yerine sadece markaya baktığınız sürece parça alırken hata yaparsınız.

E n'oldu tekniğe gelince bilgi yok oldu galiba. En son sharkoon un neden kötü olduğu cahil bendenize anlatacaktınız.
doğru voltaj ve japon kapasitörler kullanılmış parça kalitesini beğenilmiş fakat 3 yıl garantisinin oluşu kafada soru işareti oluşturuyor xpg core reactor demek ki daha kaliteli ki adamlar 10 yıl garanti verebilecek kadar cesurlar
ben tartışmayı uzatmak istemediğim için muhattap olmadım ama sen uzatmakta kararlı gibisin boş yere ceza almak istemiyorum uğraşma benle

doğru voltaj ve japon kapasitörler kullanılmış parça kalitesini beğenilmiş fakat 3 yıl garantisinin oluşu kafada soru işareti oluşturuyor xpg core reactor demek ki daha kaliteli ki adamlar 10 yıl garanti verebilecek kadar cesurlar
ben tartışmayı uzatmak istemediğim için muhattap olmadım ama sen uzatmakta kararlı gibisin boş yere ceza almak istemiyorum uğraşma benle
Alıntı yaptığın yeri de yazsaydın çok güzel olurdu. Teşekkürler.

Alıntı yaptığın yeri de yazsaydın çok güzel olurdu. Teşekkürler.
yani tabi kide alıntı yapıcam kafama göre marka avukatlığı yapamam araştırıp öyle tavsiye ederim ben :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,272
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri