YiğitAysul
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu nun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz @Abdullah Hacıgül de dart 1 sistem de kullandı benzer bir psu yu
Al sen. Bu fiyata güzel seçenek. Alternatifleri 1000TL üstüne çıktı.Psu nun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz @Abdullah Hacıgül de dart 1 sistem de kullandı benzer bir psu yu
corsair ve xpg yi sharkoon ile kıyaslayana sadece gülerimosmancığım sharkoon'un ölüsü bile iyi
shp 650 v2 modelini kullandım
gülebilirsin osmancığımcorsair ve xpg yi sharkoon ile kıyaslayana sadece gülerim
Emin misiniz hocam acelem yok benim aldımi iyi bir mal olsun uğraştırmasın beniAl sen. Bu fiyata güzel seçenek. Alternatifleri 1000TL üstüne çıktı.
ayrıca corsair ve xpg'ye asla kötü demedimcorsair ve xpg yi sharkoon ile kıyaslayana sadece gülerim
Alınır evet. Fiyatı güzel.Emin misiniz hocam acelem yok benim aldımi iyi bir mal olsun uğraştırmasın beni
ikiside gold sertifikalı ama xpg daha iyi marka oldu için onu önerdim gidip yeni bir markanın psu sunu alıp riske girmesini istemem yine arkadaşın karari çok isterse alsın bizde bilmiş oluruz iyi mi kötümüXPG'den farkı ne tekniğe de in de bizde bilelim.
Bende kıyaslamayana gülerimcorsair ve xpg yi sharkoon ile kıyaslayana sadece gülerim
Yeni mi? Dostum sen iyi misin?ikiside gold sertifikalı ama xpg daha iyi marka oldu için onu önerdim gidip yeni bir markanın psu sunu alıp riske girmesini istemem yine arkadaşın karari çok isterse alsın bizde bilmiş oluruz iyi mi kötümü
corsair mi daha sağlam ve güvenilir ve daha eski sharkoon muBende kıyaslamayana gülerim
Tekniğe in de öyle konuşalım. Nesi eksikmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni mi? Dostum sen iyi misin?
sharkoon çok iyi bir firmaher alman malı iyi diye bir şey yok demek istedim kendini çok iyi bir şekilde kanıtlamış marka değil corssair veya xpg almasını öneririm ciddiye almıyorsunuz ama psu çok önemli bir parça iyi seçilmezse ilerde çıkarıcağı bir sorun tüm sistem bileşenlerini etkiler
Model bakmadan marka kıyaslıyorsun habire batıyorsun.corsair mi daha sağlam ve güvenilir ve daha eski sharkoon mu