Direk iade edin o güç kaynağını yetersiz korumaları var ve içi 2012'den kalma.Arkadaşlar rtx3060lı bir sistem topluyorum sistemi toplarken psuya pek para kalmadı bende psu olarak sharkoon shp650 v2 psusunu aldım sizce sıkıntı olurmu ona göre iade edeyim
PSU pek kaliteli değil. RTX 3060'ı o PSU'ya emanet etmeyin.Arkadaşlar rtx3060lı bir sistem topluyorum sistemi toplarken psuya pek para kalmadı bende psu olarak sharkoon shp650 v2 psusunu aldım sizce sıkıntı olurmu ona göre iade edeyim
Knk önerdiğin psu varmı rtx 3060 için fiyat pek önemli değil ama cok pahalı olmazsa iyi olur
Knk bu psumu yoksa senin attığın psu mu hangisi daha iyi ona göre ikisinden birini alayımFSP Hydro K 500W 80+ 12cm Fan Aktif PFC Power Supply « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştirwww.gamersarena.com.tr
Benim attığım.Knk bu psumu yoksa senin attığın psu mu hangisi daha iyi ona göre ikisinden birini alayım