Neler Yeni

Sharkoon sgk30 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Mekanik bir klavye arayışındaydım ve biraz araştırdıktan sonra sharkoon sgk30 klavyesi ile karşılaştım.Kullanan var mı?Sizce alınır mı?Benim için kriterler mekanik ve Red switch olması.Multimedia ve bilek desteğide önemli ama pek bir şey bulamadım bu fiyata.Yurt dışında yaşıyorum ve bütçem 60-70€ ama TL olarak göz önünde bulundurursak siz 600-700tl ye kadar öneride bulunabilirsiniz.Rampage,Gamepower tarzı markalar olmasın çünki onlar burada yok.Cevaplarınızı bekliyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Mekanik bir klavye arayışındaydım ve biraz araştırdıktan sonra sharkoon sgk30 klavyesi ile karşılaştım.Kullanan var mı?Sizce alınır mı?Benim için kriterler mekanik ve Red switch olması.Multimedia ve bilek desteğide önemli ama pek bir şey bulamadım bu fiyata.Yurt dışında yaşıyorum ve bütçem 60-70€ ama TL olarak göz önünde bulundurursak siz 600-700tl ye kadar öneride bulunabilirsiniz.Rampage,Gamepower tarzı markalar olmasın çünki onlar burada yok.Cevaplarınızı bekliyorum.
Zamanında 250 TL'ye almıştım memnunum fakat ürünün 60-70 euro olması çok fazla değil mi? Eminim daha iyi tercihler vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında 250 TL'ye almıştım memnunum fakat ürünün 60-70 euro olması çok fazla değil mi? Eminim daha iyi tercihler vardır.
ürün 60 euro.Benim bütçem 70-80 eurolara kadar cikabilir.Eger bildiğiniz iyi klavyeler var ise yazabilirsiniz.En kötü türk lirasi olarak önerebilirsiniz max 600-700tllik bende euro fiyatına bakabilirim ve büyük ihtimal o fiyatlar bütçeme uyacaktır.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
ürün 60 euro.Benim bütçem 70-80 eurolara kadar cikabilir.Eger bildiğiniz iyi klavyeler var ise yazabilirsiniz.En kötü türk lirasi olarak önerebilirsiniz max 600-700tllik bende euro fiyatına bakabilirim ve büyük ihtimal o fiyatlar bütçeme uyacaktır.
Klavyeler ile ilgili fazla bir bilgim yok fakat başka arkadaşlar size önerebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Bu arada en çok hangi oyunlarda kullanıyorsun?Artilari eksileri neler birde ne zamandandır kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeler ile ilgili fazla bir bilgim yok fakat başka arkadaşlar size önerebilir.
Tamam teşekkür ederim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bu arada en çok hangi oyunlarda kullanıyorsun?Artilari eksileri neler birde ne zamandandır kullanıyorsun?
Valorant oyununda kullanıyorum ve yaklaşık Mayıs'tan beri kullanıyorum.
Eksi Yönleri :
Kasanın plastik olması
Bilek desteği olmaması

Artı Yönleri :
Fiyatına göre RGB ışıklandırmaya sahip olması.
Driver uygulaması güzel.
Ve switchler çok fazla rahatsız etmiyor ve yay sesi çıkmıyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,349
İsim
Diyarhan
Xpg Summoner indirime girerse onu öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Xpg Summoner indirime girerse onu öneririm.
onun bulamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde alternatif olarak corsair k55 rgb pro var.Onda aradığım tüm özellikler var ama tek sorunu mekanik degil.Daha önce mekanik kullanmadım ama hep mekanik öneriyorlar.K55 de sharkoon sgk3 ile ayni fiyatta.Oynadigim oyunlarda fps oyunları genellikle.Sizce k55 Alınır mı??Hangisi tercih edilmeli sgk3 mü k55 mi?

Top Bottom