SHARKOON SHP650 V2 5700XT

Reaksiyon skoru
70
Yeni bir sistem aldım özellikler bu şekilde ancak psu alacak para kalmadı o yüzden uygun fiyatlı bir model bakıyorum bu yazdığım parça bu parçaları besleyebilir mi? lütfen pek bilgim yok psu konusunda iğneleyici eleştirmemenizi önemle rica ediyorum.(arkadaşım adına alıyoruz)
Ryzen 3 3600
Rx5700XT TUF
Nzxt Kraken x53 240mm sıvı soğutma
8x2 Gskill 3200mhz ram
Asus b550-F gaming

O psu alınmaz bence.
Pylon 650w veya FSP Hydro 700w alabilirsiniz

Yanlış Bilgilendirme
Yeni bir sistem aldım özellikler bu şekilde ancak psu alacak para kalmadı o yüzden uygun fiyatlı bir model bakıyorum bu yazdığım parça bu parçaları besleyebilir mi? lütfen pek bilgim yok psu konusunda iğneleyici eleştirmemenizi önemle rica ediyorum.(arkadaşım adına alıyoruz)
Ryzen 3 3600
Rx5700XT TUF
Nzxt Kraken x53 240mm sıvı soğutma
8x2 Gskill 3200mhz ram
Asus b550-F gaming
Sharkoon sıkıntılı bir psu fsp alin

PSU ya az bütçe ayırmışsınız anladığım kadarıyla. 2-3 hafta bekleyip yüksek model alabilirseniz çok iyi olur

2 aydır sharkoon shp 650 kullanıyorum bi sorun sıkıntı gormedim elektiriklerde geldi gitti sessiz bir fanı var ama 5700xt de nasıl olur bilemem ben 5600 xt ile kullanıyorum sorun yok ama sharkoon fiyatına kaliteli bi marka varsa ona ol tabii ki de

@5x_d4emon yavaştan zam koymaya başlamışlar bak:
Bence 700W şart değilse alınmaz.

Bence 700W şart değilse alınmaz.
Tabii öyle ama 300 küsürken alınırdı. O konuda alınmaz tarzı bir yorum kurmuştun o nedenle belirttim. Bayağı indirim yapmışlardı, talep arttıkça fiyatı çekiyorlar yukarı. Onda haklısın.

Geri