Kesteko
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 36
Problem olmaması gerek. Evet 14 gün.14 gün için muhabbeti mi ? ama kutuyu açtım bir problem olmaz mı
Problem olmaması gerek. Evet 14 gün.14 gün için muhabbeti mi ? ama kutuyu açtım bir problem olmaz mı
çok saol direkt iade edicem vallaha uğraşmıcam önerdiğin bir psu var mı? 550W olması lazım en azProblem olmaması gerek. Evet 14 gün.
HV Pro 550 alabilirsin.çok saol direkt iade edicem vallaha uğraşmıcam önerdiğin bir psu var mı? 550W olması lazım en az
başkan bir yöntemi var istersen özele gelDostlar selam sharkoon marka bir psu aldım bu psu nun anakart üstündeki cpu için 8 pinli bir kablosu var bu yetişmiyor ne yapabilirim ortada kaldık. Kablo 45 cm miş yorumlarda okudum kullandığım kasa 100R
tabibaşkan bir yöntemi var istersen özele gel
eyvallah abi deneyeceğim üsste arkadaş da bir şey önerdi onu da deniyeceğim sana bir farklı konu hakkında daha sorum var konuyla alakasız amaNe yapacaksın biliyor musun? PSU'yu kasadan sök, arkadan olması gerek şekilde PSU'yu kaldırıp 8pin CPU kablosunu anakarta tak sonra PSU'yu kasaya montajla sorun olmyacaktır.
ekran kartının arasını önerdim ben ama dediğin gibide olurNe yapacaksın biliyor musun? PSU'yu kasadan sök, arkadan olması gerek şekilde PSU'yu kaldırıp 8pin CPU kablosunu anakarta tak sonra PSU'yu kasaya montajla sorun olmyacaktır.