- Reaksiyon skoru
- 136
430dan aşağı düşmedi bende nedense
430tl bile çok iyi fiyat. tr de bu fiyata bulamazsınız hayırlı olsun
iq testi
Ben de onu merak ediyorum ona göre mikrofon alacağımrazer serien v3 mini ile uyumlu olur mu
Profildeki 20 puanlık kısmı tamamlayınca ve kargo garantisini kaldırınca düşüyor
fifine a6 ya uyumlu mu? hocam
Alıntıyı görüntüleKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Yeni hesap açınca gelen %70 kupon + 121 puan ile 349₺ oluyor.
Kupon otomatik tanımlanıyor. Puanlar içinse e-posta doğrulaması, mobil uygulamada puanların bulunduğu sayfadan mağaza tercihlerini güncelleme ve günlük check-in yapmalısınız.
Alıntıyı görüntüle
Bu kalitede bir boom arm için gerçekten çok iyi fiyat. Bu bütçede jenerik dediğimiz, düşük kalite standlar bile zor bulunuyor TR'de. Kronik sorunlu Lastvoice'ların fiyatları bile daha pahalıya geliyor.
Ürün elime birkaç gün önce ulaştı. Ben de Coverzone'un giriş seviye, jenerik boom arm'ından geçiş yaptım (369₺'ye almıştım). Masa kelepçesinin masaya temas ettiği yer korozyona uğradı bildiğiniz. Kelepçenin metali yamuldu ve sürekli sağa sola oynayıp duruyordu. Boom arm'ın kelepçeye takıldığı yer ise bir türlü sabit durmuyordu. Kaliteli standa geçiş yapınca çok daha rahat oldu her şey.
Masa kelepçesi plastik ancak sağlam malzemeden, masaya kolayca takılıyor ve epey sağlam duruyor. Metal kolun uzunluğu beklediğimden birazcık kısa ama Coverzone'a göre yine uzun ve gayet yeterli geldi. NZXT Capsule mikrofonumu rahatça taşıyabildi, ki SM7B gibi görece ağır mikrofonları taşıyabileceği belirtilmiş. Düşük kalite boom arm'larda bulunan yay mekanizması olmadığı için rahatsız edici titreşim sesi de oluşmuyor mikrofona giden. Kolun ayarlama ve sıkma vidaları oldukça kullanışlı, işlevsel. Standın kol kısmı da sağlam metalden ve giriş seviye standlardan çok daha sağlam hissettiriyor. Kabloları tutması için klipsler var. Sıkıca sabitlemiyor ancak kablo kirliliğinin önüne geçmek için yeterli. Standart olarak boom arm'ların sahip olduğu 3/8" vida girişi bulunuyor. Piyasadaki çoğu mikrofonun kutusundan da 5/8'den 3/8"e dönüştürücü adaptör çıktığı için sorunsuzca uyum sağlıyor. Çıkmadığı durumlarda da ufak bir meblağa adaptör çözülebiliyor. Siz almadan önce mikrofonunuzun vida bağlantısının kaç inç boyutunu ve dönüştürücü olup olmadığını kontrol edin.
İşin özü ben çok memnun kaldım. Fiyatının epey ötesinde kaliteye sahip. Bu bütçede açık ara en iyi seçenek. İhtiyacı olanlar kaçırmasın derim.