🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

o yüzden herkes alacağını alıp öyle paylaşıyor forumda ihtiyacı olan olmayan 3er 5er satın alıyor :) ugreen şarj aletinde öyle oldu mesela.
Ugreen devamlı indirime giriyor bir ben almadım sanırım ev şarj aleti doldu spigen ve anket almıştım

Ürün tekrardan stoğa girmiş değerli üyeler. Alan/alacak herkese hayırlı olsun.
Alıntıyı görüntüle

bu nedir ya? geçemiyorumda. 10 kere doğru yaptım :D
Bazen reklam engelleyiciler blokluyor yetkilendirmeyi. Brave Kalkanlarını kapatmadan önce bende de öyle oluyordu.

Bunu masaya koyunca çok karışık gibi geliyor bana size de öyle geliyor mu
Uygun şekilde konumlandırıldığında masa alanından tasarruf sağlıyor esasında.

timed out diyor girilmiyor linke hocam çözümü nedir
Yoğunluktan bazen oluyor, mobilde bende de açılmıyordu dün web sayfasından. Uygulamadan ya da PC'den denemek gerekiyor.

kolun pozisyonunu değiştirirken vidaları açmak gerekiyor mu ?
Çok sıkılmadığı sürece istediğin gibi ayarlanabiliyor.

Hocam Fifene A6v mevcut satın adlım fakat uyum sağlar mı?
razer serien v3 mini ile uyumlu olur mu
Fifine a2 için uyumlu mudur ?
hocam fifine a6v uyumlu olur mu ? masa da kullanıyordum. fiyatı iyimiş
Çektim bir tane. Yine shineden fifine a2 mikrofon almıştım inşallah uyumlu olur
Fifine A2 için aldım adamsın. Uyumlu olmasa bile uyumlu yapması için içinden adaptör çıkıyormuş o yüzden sorun yok.
razer seiren v3 chroma ile uyumlu mu ?
fifine a6 ya uyumlu mu? hocam
Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:

Yurt içi

Yurt dışı
Başka bir boom arm'dan geçiş yapıyorsanız kutusundan çıkan adaptörü de kullanabilirsiniz. Ancak genelde plastik oluyorlar, önerdiklerim alüminyum malzemeden.

Sizin mikrofon neydi? Fifine a9 için uyumlu mudur?
NZXT Capsule.
A9'un vida bağlantısı yazmıyor Fifine'ın sitesinde. Kutudan çıkan boom arm aparatı 3/8" destekliyor gibi gözüktü bana. Kullanma talimatında yazıyordur muhtemelen. Diğer türlü 5/8"tir zaten, yukarıda önerdiğim dönüştürücüleri alabilirsin.

eyvallah aldım maono au pm422 uyumlu olur sanırım
Kutusundan büyük ihtimalle dönüştürücü adaptör çıkıyordur, dolayısıyla uyar.

uyumluluk mevzusunu nasıl anlıyoruz kafam karıştı o konuda.
Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.

Mikrofonlara gelecek olursak; vida girişleri genellikle 5/8" olmakla beraber bazılarından adaptör de çıkıyor. 1/4" olanlarsa daha nadir ve hemen hepsinden adaptör çıkıyor (benim Capsule gibi).

Kısacası dönüştürücü adaptör ile vida girişi olan her mikrofon boom arm'a takılabilir.
-Lloydˢᵗᵉʳ

kargoist diye bir firmaya vermişler benim adrese dağıtım yapmıyormuş diye iade etmişler yaşayan oldu mu
Kargoist getirdi benim de. İlk gün "teslim edilemedi" mesajı geldi. Ertesi gün dağıtıma çıktı ve teslim aldım.

Ne zaman gelir bu arkadaşlar birde hangi mikrofonlarla uyumlu bilgisi olan var mı
10 günde falan geldi benimki.
Üstte yazdığım gibi, adaptörle hemen her mikrofona uyum sağlıyor.

Ürün tekrardan stoğa girmiş değerli üyeler. Alan/alacak herkese hayırlı olsun.

Bazen reklam engelleyiciler blokluyor yetkilendirmeyi. Brave Kalkanlarını kapatmadan önce bende de öyle oluyordu.

Uygun şekilde konumlandırıldığında masa alanından tasarruf sağlıyor esasında.

Yoğunluktan bazen oluyor, mobilde bende de açılmıyordu dün web sayfasından. Uygulamadan ya da PC'den denemek gerekiyor.

Çok sıkmadığın sürece istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:
Yurt içi

Yurt dışı
Başka bir boom arm'dan geçiş yapıyorsanız kutusundan çıkan adaptörü de kullanabilirsiniz. Ancak genelde plastik oluyor onlar, önerdiklerim aluminyum malzemeden.

NZXT Capsule.
A9'un vida bağlantısı yazmıyor Fifine'ın sitesinde. Kutudan çıkan boom arm aparatı 3/8" destekliyor gibi gözüktü bana. Kullanma talimatında yazıyordur muhtemelen. Diğer türlü 5/8"tir zaten, yukarıda önerdiğim dönüştürücüleri alabilirsin.

Kutusundan büyük ihtimalle dönüştürücü adaptör çıkıyordur, dolayısıyla uyar.

Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.

Mikrofonlara gelecek olursak; vida girişleri genellikle 5/8" olmakla beraber bazılarından adaptör de çıkıyor. 1/4" olanlarsa daha nadir ve hemen hepsinden adaptör çıkıyor (benim Capsule gibi).

Kısacası dönüştürücü adaptör ile vida girişi olan her mikrofon boom arm'a takılabilir.
-Lloydˢᵗᵉʳ

Kargoist getirdi benim de. İlk gün "teslim edilemedi" mesajı geldi. Ertesi gün dağıtıma çıktı ve teslim aldım.

10 günde falan geldi benimki.
Üstte yazdığım gibi, adaptörle hemen her mikrofona uyum sağlıyor.
değerlendirmede plastik kalitesinin kötü olduğu belirtilmiş o yüzden pek yaklaşmadım beyaz setup kuruyorum beyaz olsaydı değerlendirirdim

değerlendirmede plastik kalitesinin kötü olduğu belirtilmiş o yüzden pek yaklaşmadım beyaz setup kuruyorum beyaz olsaydı değerlendirirdim
Tam tersi, bence gayet iyi. Bu fiyata fazlasını beklemek ütopik olurdu zaten.

birkaç fotoğraf paylaşabilirmisin hocam yakın çekim felan
Kamera epey leş ama atayım madem.
Boom Arm_.webp
Boom Arm0_.webp

Az düzgün halini de ekleyeyim bari, anca bu kadar oldu.
Boom Arm__.webp

Son düzenleme:
Geri