o yüzden herkes alacağını alıp öyle paylaşıyor forumda ihtiyacı olan olmayan 3er 5er satın alıyortükenmiş alacaktım şimdi
Ugreen devamlı indirime giriyor bir ben almadım sanırım ev şarj aleti doldu spigen ve anket almıştımo yüzden herkes alacağını alıp öyle paylaşıyor forumda ihtiyacı olan olmayan 3er 5er satın alıyorugreen şarj aletinde öyle oldu mesela.
Bazen reklam engelleyiciler blokluyor yetkilendirmeyi. Brave Kalkanlarını kapatmadan önce bende de öyle oluyordu.
Uygun şekilde konumlandırıldığında masa alanından tasarruf sağlıyor esasında.Bunu masaya koyunca çok karışık gibi geliyor bana size de öyle geliyor mu
Yoğunluktan bazen oluyor, mobilde bende de açılmıyordu dün web sayfasından. Uygulamadan ya da PC'den denemek gerekiyor.timed out diyor girilmiyor linke hocam çözümü nedir
Çok sıkılmadığı sürece istediğin gibi ayarlanabiliyor.kolun pozisyonunu değiştirirken vidaları açmak gerekiyor mu ?
Hocam Fifene A6v mevcut satın adlım fakat uyum sağlar mı?
razer serien v3 mini ile uyumlu olur mu
Fifine a2 için uyumlu mudur ?
hocam fifine a6v uyumlu olur mu ? masa da kullanıyordum. fiyatı iyimiş
Çektim bir tane. Yine shineden fifine a2 mikrofon almıştım inşallah uyumlu olur
Fifine A2 için aldım adamsın. Uyumlu olmasa bile uyumlu yapması için içinden adaptör çıkıyormuş o yüzden sorun yok.
razer seiren v3 chroma ile uyumlu mu ?
Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:fifine a6 ya uyumlu mu? hocam
NZXT Capsule.Sizin mikrofon neydi? Fifine a9 için uyumlu mudur?
Kutusundan büyük ihtimalle dönüştürücü adaptör çıkıyordur, dolayısıyla uyar.eyvallah aldım maono au pm422 uyumlu olur sanırım
Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.uyumluluk mevzusunu nasıl anlıyoruz kafam karıştı o konuda.
Kargoist getirdi benim de. İlk gün "teslim edilemedi" mesajı geldi. Ertesi gün dağıtıma çıktı ve teslim aldım.kargoist diye bir firmaya vermişler benim adrese dağıtım yapmıyormuş diye iade etmişler yaşayan oldu mu
10 günde falan geldi benimki.Ne zaman gelir bu arkadaşlar birde hangi mikrofonlarla uyumlu bilgisi olan var mı
değerlendirmede plastik kalitesinin kötü olduğu belirtilmiş o yüzden pek yaklaşmadım beyaz setup kuruyorum beyaz olsaydı değerlendirirdimÜrün tekrardan stoğa girmiş değerli üyeler. Alan/alacak herkese hayırlı olsun.
Bazen reklam engelleyiciler blokluyor yetkilendirmeyi. Brave Kalkanlarını kapatmadan önce bende de öyle oluyordu.
Uygun şekilde konumlandırıldığında masa alanından tasarruf sağlıyor esasında.
Yoğunluktan bazen oluyor, mobilde bende de açılmıyordu dün web sayfasından. Uygulamadan ya da PC'den denemek gerekiyor.
Çok sıkmadığın sürece istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.
Mikrofonlarınızın girişi 5/8" olduğundan dönüştürücü adaptör ile uyum sağlayacaktır arkadaşlar. Mikrofon kutusunun içinden çıkmadıysa önerdiklerimi alabilirsiniz:
Yurt içi
Yurt dışı
Başka bir boom arm'dan geçiş yapıyorsanız kutusundan çıkan adaptörü de kullanabilirsiniz. Ancak genelde plastik oluyor onlar, önerdiklerim aluminyum malzemeden.1pc durable aluminum microphone stand adapter shock mount 5 - Temu Türkiye
Shop 1pc durable aluminum microphone stand adapter with shock mount 5 8 male to 3 8 female screw xlr compatible for secure boom stand assembly on Temu. more great prices on electronics.www.temu.com
NZXT Capsule.
A9'un vida bağlantısı yazmıyor Fifine'ın sitesinde. Kutudan çıkan boom arm aparatı 3/8" destekliyor gibi gözüktü bana. Kullanma talimatında yazıyordur muhtemelen. Diğer türlü 5/8"tir zaten, yukarıda önerdiğim dönüştürücüleri alabilirsin.
Kutusundan büyük ihtimalle dönüştürücü adaptör çıkıyordur, dolayısıyla uyar.
Standart olarak boom arm'ların vida ölçüsü 3/8"tir. Kutularından genellikle 5/8"e adaptör çıkıyor (konudaki model istisna). Markaların kendi mikrofonlarına özel ürettikleri standlar ise genelde 5/8" oluyor.
Mikrofonlara gelecek olursak; vida girişleri genellikle 5/8" olmakla beraber bazılarından adaptör de çıkıyor. 1/4" olanlarsa daha nadir ve hemen hepsinden adaptör çıkıyor (benim Capsule gibi).
Kısacası dönüştürücü adaptör ile vida girişi olan her mikrofon boom arm'a takılabilir.
-Lloydˢᵗᵉʳ
Kargoist getirdi benim de. İlk gün "teslim edilemedi" mesajı geldi. Ertesi gün dağıtıma çıktı ve teslim aldım.
10 günde falan geldi benimki.
Üstte yazdığım gibi, adaptörle hemen her mikrofona uyum sağlıyor.
Tam tersi, bence gayet iyi. Bu fiyata fazlasını beklemek ütopik olurdu zaten.değerlendirmede plastik kalitesinin kötü olduğu belirtilmiş o yüzden pek yaklaşmadım beyaz setup kuruyorum beyaz olsaydı değerlendirirdim
birkaç fotoğraf paylaşabilirmisin hocam yakın çekim felanTam tersi, bence gayet iyi. Bu fiyata fazlasını beklemek ütopik olurdu zaten.
En aşağı 1500 lira başka yerlerdedeğerlendirmede plastik kalitesinin kötü olduğu belirtilmiş o yüzden pek yaklaşmadım beyaz setup kuruyorum beyaz olsaydı değerlendirirdim
Gayet güzelKamera epey leş ama atayım madem.
Az düzgün halini de ekleyeyim bari, anca bu kadar oldu.
Alıntıyı görüntüle