❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

hocam merhaba bilmediğim için soruyorum aynı castor aldımda kabloları takmadan önce kablo uçlarının hangisi sağ hangisi sol nerden bilebilirim yada bir önemi var mı?
kimisinin üstünde yazıyor kimisini de youtubeye headphone left right test yazarak çıkan videolarda test etmek gerekiyor. iem kulaklıklarda üstünde yazsa bile test ederim ben

kimisinin üstünde yazıyor kimisini de youtubeye headphone left right test yazarak çıkan videolarda test etmek gerekiyor. iem kulaklıklarda üstünde yazsa bile test ederim ben
İyi söyledin bir bakayim.

Micli aldıysanız mic sağ taraftaki kabloda olur micsizse test yapın garanti olsun yön konusunda

3. gün oluyor hala havaalanına varır kısmında kargo. tahmini teslimat 19-29 arası herkesin 1 haftada gelmiş başımıza gelene bak :D

merga geldi bombastik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merga geldi bombastik

Yanlış kulaklığı almadım hocam ürünün KZ olmadığını bilerek aldım zaten sadece bu ürün genelinde yorumları paylaştım kendimde zaten edc vardı diyorum orda
bende de truthear hexa var sheinden castor pro aldım kz markasını merak ediyordum ama trde yurtdışına kıyasla aşırı pahalı diye almamıştım daha önce. bakalım aradaki farkı buraya yazarım tabi alış fiyatı olarak arada nerden baksan 10 katı fiyat farkı var
castor pro geldi hocam hexa ile kıyas yapmak gerekirse
kıyas yapmaya gerek yok 😂 kıyaslanamayacak kadar çok fark var o yüzden castor proyu yedek kulaklık olarak tutacağım belki oraya buraya giderken yanımda taşıyacağım ucuz kulaklığım olur. aynı müziği iki kulaklıkta dinlemek bambaşka hexa nötral ancak castor pro v shape olmasına rağmen hexa ile müzik dinlerken daha çok eğleniyorum

dipnot: yorumumu fiyat bağımsız yaptım birini 350 liraya diğerini 4k liraya aldığım kulaklıklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri