Ekim 4 yapıştıracaktın buna varyaEvet ytd o faslı geçelim. Sorumluluk bende. Alınır mı?
Böyle olacağını biliyordum ama unuttum işlem açmayı. Demiştim kendime caner 10 ekimde dikkatli ol ama unuttuk işte. Buradan alınır mı?
![]()
Buradan riskli olduğunu biliyorum ama garantici olcam diye elime para geçmedi benim. Şimdi de ben bilinçsiz alıcıyı oynamak istedim.0.33'ten kısa vadede geri dönüş bekliyorum anlık hacmi izleyerek short açabilirim. Şu anda marketi ciddi biçimde sömürüyor , fomoya kapılan insanların gelişiyle ATH tazeleyebilir ama ben scalp dışında bulaşmam. Karar senin, ben asla bu seviyeden almam. MINA , ETH bu kadar ucuzken hele. Yatırım tavsiyesi değil sohbet amaçlı yazılmıştır.
Eğer yakın vakitte satmıyıcaksan alınır ya ben de 0.0000700 den aldım yüksele de bilir düşede o yüzden sadece beklemen gerek elbet yükselir yükselmezse de denemeye değer bir kumar bence bundan 3 yıl sonra 1 cent hatta 1 dolar da olabilir tamamen unutula da bilir kaybetmeyi göze aldığın bir miktar almalısın bu tür coinleri eğer trade yapmıyorsan.Alıntıyı görüntüle
Aldım valla paramı sanki çöpe atarmışçasına. Zaten öyle çok da yok işte. 300 lira benim gözümde az değil.
3 Yıl sonra 1 cent olsun , bileğimi keserim.Eğer yakın vakitte satmıyıcaksan alınır ya ben de 0.0000700 den aldım yüksele de bilir düşede o yüzden sadece beklemen gerek elbet yükselir yükselmezse de denemeye değer bir kumar bence bundan 3 yıl sonra 1 cent hatta 1 dolar da olabilir tamamen unutula da bilir kaybetmeyi göze aldığın bir miktar almalısın bu tür coinleri eğer trade yapmıyorsan.
Olabilir. 3 yılda arzın %99 unu bir şekilde yakarlarsa 1 doları bile çok rahat geçer ama bu kadar coin yakmak çok zor tabi3 Yıl sonra 1 cent olsun , bileğimi keserim.
1 cent olması demek :
silicon vadisindeki tüm şirketlerin değerinin toplamından fazla değerine sahip olması demek.
İMKANSIZ.