Neler Yeni

Shiftdeletenin yeni toplama kasası berbat...

ElectriX

80+ Silver
Herkes farkettiyseniz 4k civarı sistem topluyor. Taklitler aslını yüceltir.

Wuluan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ömer Sürücü
Gerçekten bu alemde bu işi hakkyla yapan tek kişi Abdullah Hacıgül'dür. Nasipse onun topladığı sistemlerden birini alıcam, param hazır bekliyorum. Diğer youtube kanalları hep reklam hep yüksek kar marjıyla bu işi yapıyor.

Game garaj reklamı ancak bukadar olur i3 10100f işlemciye yeni nesil diyorlar, saçma ram kullanıyorlar, düşük fiyat bandındaki sistemde gereksiz yere RGB kasa kullanıyorlar, sisteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar. @Abdullah Hacıgül abinin sisteme laf edenler nerdeler hepsini shiftdelete izlemeye davet ediyorum...
1. 10100F yeni nesil değil de ne?
2. Crucial'a saçma dedin haberin yok. :D
3. SSD çok iyi değil, çok da kötü değil.
4. PSU konusunda fikrim yok.

Laf eden diyorsun da bence gayet mantıklı ve ya ortalama sistem.

Son zamanlarda da forumda işiniz ancak kaos ve sallamak olmuş haberinize.
Bazıları haklı olabilir ama bu haksız eleştiri.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Game garaj reklamı ancak bukadar olur i3 10100f işlemciye yeni nesil diyorlar, saçma ram kullanıyorlar, düşük fiyat bandındaki sistemde gereksiz yere RGB kasa kullanıyorlar, sisteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar. @Abdullah Hacıgül abinin sisteme laf edenler nerdeler hepsini shiftdelete izlemeye davet ediyorum...

ÇÖP.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
1. 10100F yeni nesil değil de ne?
2. Crucial'a saçma dedin haberin yok. :D
3. SSD çok iyi değil, çok da kötü değil.
4. PSU konusunda fikrim yok.

Laf eden diyorsun da bence gayet mantıklı sistem.
İ3 almak parayı çöpe atmaktır ileride geliştirmeye kapalı olcaktır o kasa ayrıca o fiyat bandında rgb kasa almak saçmalık, 400w psu bile yeterli olabilecekken 650w psu kullanmak israf değilde nedir? Crucial ram kullanan 1 kişi bile ne duydum ne gördüm düşük bütçe sistemlerde kullanılan 1-2 marka var isimlerini unuttum onlardan kullanabilirlerdi f/p için eğer kasa ve psu tarafından israf önlenseydi ramler corsair alınırdı ayrıca anakartı intel tarafından kullanmanın ram yönünden eksisi var 3000mhz ram desteklenmeyecek. Sana daha bunun gibi şeyler sayabilirim.

İ3 almak parayı çöpe atmaktır ileride geliştirmeye kapalı olcaktır o kasa ayrıca o fiyat bandında RGB kasa almak saçmalık, 400w psu bile yeterli olabilecekken 650w psu kullanmak israf değilde nedir? Crucial ram kullanan 1 kişi bile ne duydum ne gördüm düşük bütçe sistemlerde kullanılan 1-2 marka var isimlerini unuttum onlardan kullanabilirlerdi f/p için eğer kasa ve psu tarafından israf önlenseydi ramler corsair alınırdı ayrıca anakartı intel tarafından kullanmanın ram yönünden eksisi var 3000mhz ram desteklenmeyecek. Sana daha bunun gibi şeyler sayabilirim.
Parayı çöpe atmak :D??
i3 10100F alt segment için gayet makul. Eğer Ryzen fanboyluğu yapacaksan hiç yazma bile.
Crucial RAM kullanan görmemen o ürünü kalitesiz yapmıyor.
PSU hakkında doğru olabilir
RAM MHz azalması da mantıklı seçim.

Top Bottom