yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Daha kötüsü gelene kadar en kötüsü bu.yok knk daha berbatları var atayım bak
Daha kötüsü gelene kadar en kötüsü bu.yok knk daha berbatları var atayım bak
Ram mhzsi oyunlarda ve diğer işlemlerde bilgisayarın hızını etkiliyor.Parayı çöpe atmak ??
i3 10100F alt segment için gayet makul. Eğer Ryzen fanboyluğu yapacaksan hiç yazma bile.
Crucial RAM kullanan görmemen o ürünü kalitesiz yapmıyor.
PSU hakkında doğru olabilir
RAM MHz azalması da mantıklı seçim.
i3 mü nkşfbgoufeşhgosefhgofehgifdjgia cahil i7'cilerden kim kaldı diyordum bendeİ3 almak parayı çöpe atmaktır ileride geliştirmeye kapalı olcaktır o kasa ayrıca o fiyat bandında RGB kasa almak saçmalık, 400w psu bile yeterli olabilecekken 650w psu kullanmak israf değilde nedir? Crucial ram kullanan 1 kişi bile ne duydum ne gördüm düşük bütçe sistemlerde kullanılan 1-2 marka var isimlerini unuttum onlardan kullanabilirlerdi f/p için eğer kasa ve psu tarafından israf önlenseydi ramler corsair alınırdı ayrıca anakartı intel tarafından kullanmanın ram yönünden eksisi var 3000mhz ram desteklenmeyecek. Sana daha bunun gibi şeyler sayabilirim.
Hocam piyasada i7 kalmadı galiba i3e geçtileri3 mü nkşfbgoufeşhgosefhgofehgifdjgia cahil i7'cilerden kim kaldı diyordum bende
sen yanlış anladın ahangfojahgjoshgğofoaHocam piyasada i7 kalmadı galiba i3e geçtiler
E 2 dakika önce RAM MHz aşırı fazla diye .Ram mhzsi oyunlarda ve diğer işlemlerde bilgisayarın hızını etkiliyor.
Bende onu diyorum hocam anakart amd tarafından kullanılırsa 3000mhz ram desteklerE 2 dakika önce RAM MHz aşırı fazla diye .
Kendinle çelişiyorsun. Ek olarak 3000MHz olsa bile anakart desteklemediği için bir anlamı kalmıyor.
İ3 genel olarak eski nesil olduğu için pek tavsiye edilmez belki şimdi iş görür fakat bundan sonrasında sıkıntı yaratabilir.sen yanlış anladın ahangfojahgjoshgğofoa
Ulan çıldırıyorum ghajkhdgphpas
i3 10100f kötü bir işlemci değil ve sen onu i3 diyerek yargılıyorsun. ahha pardon ciddiye alamıyorum şu arkadaşı aydınlatabilir misiniz beyler ahahgagafaeghaf
AMD kullansa bu zaman da 3000MHz performanslı olmaz. 3200MHz üstü daha güzel olur, o zaman da pahalı olur.Bende onu diyorum hocam anakart amd tarafından kullanılırsa 3000mhz ram destekler
3100den güçlü ama amd de yükseltmek daha kolay az fiyat farkıyla 3500 gibi kartlara geçer ama intelde i5 10400f gibi kartlar güzel ama üstüne epey para koyması gerekir alan kişininAMD kullansa bu zaman da 3000MHz performanslı olmaz. 3200MHz üstü daha güzel olur, o zaman da pahalı olur.
Ryzen RAM MHz'ine önem verir ama Intel'de böyle bir sorun pek yok.
Aynı segementte 10100F 3100'den daha güçlü.
Really?3100den güçlü ama amd de yükseltmek daha kolay az fiyat farkıyla 3500 gibi kartlara geçer ama intelde i5 10400f gibi kartlar güzel ama üstüne epey para koyması gerekir alan kişinin
Hocam 3500 beğenmiyorsanız 3500x gayet yeterli 3600 1 segment üstteReally?
R3 3100 den r5 3500 e geçenin akıl sağlığı yerinde değildir.
En az r5 3600 a yükseltme yapılır aradaki fiyat farkı 900tl.
İ3 10100f ile i5 10400f arasındaki fiyat farkı 550tl