- Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS'a girdikten sonra tam ekran fotoğraf atabilir misin? Bir şeye bakacağım.
BIOS'a girdikten sonra tam ekran fotoğraf atabilir misin? Bir şeye bakacağım.
Settings butonuna tıklayıp oradan Advanced sekmesine girip Windows OS Configuration yazan yere girip CSM+UEFI olacak şekilde aktif edip kaydedip çıkabilir misin? Ondan sonra o siyah ekranda kalma olacak mı kontrol edebilir misin?
Direkt BIOS'u güncelle hocam. Yenisi gelmiş. https://tw.msi.com/Motherboard/B660M-BOMBER-DDR4/support
Settings butonuna tıklayıp oradan Advanced sekmesine girip Windows OS Configuration yazan yere girip CSM+UEFI olacak şekilde aktif edip kaydedip çıkabilir misin? Ondan sonra o siyah ekranda kalma olacak mı kontrol edebilir misin?
Hocam bu ekran gelmeme sorunu guncelleme yaparken olursa yeniden baslatayim miSettings butonuna tıklayıp oradan Advanced sekmesine girip Windows OS Configuration yazan yere girip CSM+UEFI olacak şekilde aktif edip kaydedip çıkabilir misin? Ondan sonra o siyah ekranda kalma olacak mı kontrol edebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt BIOS'u güncelle hocam. Yenisi gelmiş. https://tw.msi.com/Motherboard/B660M-BOMBER-DDR4/support
Direkt CSM'e geçiyormuş. CSM+UEFI olsaydı sistemi Boot ederdi ama direkt CSM de Boot etmez. 7D46v2H adlı yeni BIOS gelmiş direkt BIOS'u güncelle hocam.Alıntıyı görüntüle
Hocam windows os configuration yok.
O uefi yazan yere tiklayinca da
Alıntıyı görüntüle
Eğer yaparsa bilgisayarı kapatıp komple gücü kesip anakart üstünden BIOS'u sıfırlayıp tekrardan dene. Sanırım sana onu önceden nasıl yapacağını yazmıştım.Alıntıyı görüntüle
Hocam windows os configuration yok.
O uefi yazan yere tiklayinca da
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu ekran gelmeme sorunu guncelleme yaparken olursa yeniden baslatayim mi
Bios guncellemesi bitti. Yine siyah ekran devam ediyorDirekt CSM'e geçiyormuş. CSM+UEFI olsaydı sistemi Boot ederdi ama direkt CSM de Boot etmez. 7D46v2H adlı yeni BIOS gelmiş direkt BIOS'u güncelle hocam.
Eğer yaparsa bilgisayarı kapatıp komple gücü kesip anakart üstünden BIOS'u sıfırlayıp tekrardan dene. Sanırım sana onu önceden nasıl yapacağını yazmıştım.
Hocam BIOS'u anakart üstünden sıfırla. Ondan sonra BIOS'tan hiçbir ayarı aktif etmeden sorunun devam edip etmeyeceğine bakabilir misin?Bios guncellemesi bitti. Yine siyah ekran devam ediyor
Şu jbat1 e tornavida değdirerek yaptığımız şey miHocam BIOS'u anakart üstünden sıfırla. Ondan sonra BIOS'tan hiçbir ayarı aktif etmeden sorunun devam edip etmeyeceğine bakabilir misin?
Aynen.Şu jbat1 e tornavida değdirerek yaptığımız şey mi
Hocam yaptim. 6 7 kere denedim 1 kere siyah ekran aldim sadceAynen.
Disk tarama şeysi halen geliyor mu?Hocam yaptim. 6 7 kere denedim 1 kere siyah ekran aldim sadce
evetDisk tarama şeysi halen geliyor mu?
O CMD'de yazdığımız kodu tekrardan yazıp Y tuşuna bas hocam. Ondan sonra yeniden başlat bakalım. Tarama yapıp yapmayacağına bakalım.
CMD'ye yazdım yeniden başlat dedim. Yine şuraya kadar siyah ekranda kaldıO CMD'de yazdığımız kodu tekrardan yazıp Y tuşuna bas hocam. Ondan sonra yeniden başlat bakalım. Tarama yapıp yapmayacağına bakalım.