ardaakahs 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1,994 Dahası Reaksiyon skoru 535 İsim Arda Teksin Dün, 20:47 #1 Shopier üzerinden alacam ama güvenemiyorum iade konusu nasıl olur hesap açmama izin vermiyor alıcı olduğum için.
Shopier üzerinden alacam ama güvenemiyorum iade konusu nasıl olur hesap açmama izin vermiyor alıcı olduğum için.
E Ekrem solak 80+ Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ekrem Dün, 21:03 #2 Ben almıştım bir tane dolandırıldım ama shopierden değil satıcıdan eğer çok istiyorsan deneye bilirsin iadeyi bilmiyorum bir şey olursa benden değil
Ben almıştım bir tane dolandırıldım ama shopierden değil satıcıdan eğer çok istiyorsan deneye bilirsin iadeyi bilmiyorum bir şey olursa benden değil
ardaakahs 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1,994 Dahası Reaksiyon skoru 535 İsim Arda Teksin Dün, 21:39 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ekrem solak yazmış: Ben almıştım bir tane dolandırıldım ama shopierden değil satıcıdan eğer çok istiyorsan deneye bilirsin iadeyi bilmiyorum bir şey olursa benden değil Devamı için tıklayın... Shopier ne kadar ilgili ondan şüpheleniyorum işte.
Ekrem solak yazmış: Ben almıştım bir tane dolandırıldım ama shopierden değil satıcıdan eğer çok istiyorsan deneye bilirsin iadeyi bilmiyorum bir şey olursa benden değil Devamı için tıklayın... Shopier ne kadar ilgili ondan şüpheleniyorum işte.
ardaakahs 80+ Bronze Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1,994 Dahası Reaksiyon skoru 535 İsim Arda Teksin Dün, 22:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Upupup