Shov ev tipi teyp çevirici

brtsdf

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba elimizde eski bir shov teyp var 5+1 bunu sadece tüplü TV de ve DVD tarzı eşyalarla kullanabiliyorum.Bilgisayar veya yeni televizyonlarda kullanabilmem için çeviri tarzı bişey varmıdır

Merhaba elimizde eski bir shov teyp var 5+1 bunu sadece tüplü TV de ve DVD tarzı eşyalarla kullanabiliyorum.Bilgisayar veya yeni televizyonlarda kullanabilmem için çeviri tarzı bişey varmıdır
Teyp arkasını atabilir misiniz hocam çıkışlarına bakalım.

Teyp arkasını atabilir misiniz hocam çıkışlarına bakalım.
Şuan işteyim ama bununla aynı gibi sadece sağdaki girişler varmıydı emin olamadım ama diğer girişler fotoğraftakiyle aynı

Ekler

• Screenshot_2025-06-12-09-58-40-752_com.sahibinden.webp
    Screenshot_2025-06-12-09-58-40-752_com.sahibinden.webp
    64.4 KB · Hit: 19
Şuan işteyim ama bununla aynı gibi sadece sağdaki girişler varmıydı emin olamadım ama diğer girişler fotoğraftakiyle aynı
Hocam bu şekilde çıkışı varsa anfinin stereo-aux kabloları var kırmızı beyaz kabloları anfiye diğer jackıda bazı tv lerde kulaklık girişi var oraya takarsanız ses alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu şekilde çıkışı varsa anfinin stereo-aux kabloları var kırmızı beyaz kabloları anfiye diğer jackıda bazı tv lerde kulaklık girişi var oraya takarsanız ses alabilirsiniz.

Ekler

• IMG_5141.webp
    IMG_5141.webp
    96.4 KB · Hit: 11
Teşekkur ederim hocam bir alıp deniyim senelerdir boş duruyor Teyp inşallah olur

İş çikişi araba aksesuarı satan yerden aldım oldu teşekkürler hocam olduğuna sevindim🙂

Geri