Koruma sayısı az ve CPU kablosu kısaHocalarım profilimde bir tane hocam yazmış 2012 corsair yapısını kullanıyor dedi. Benim bütcem buna yetiyor ben bunu alabilirmiyim ve neden alınmaz diyorlar?
Korumaları eksik ve 2012 corsair iç yapısına sahip 2012 den kalma bir güç kaynağı almış olacaksınız ve akım dalgalanmaları ile mücadele edecekKorumaları eksik ve 2012 corsair iç yapısına sahip 2012 den kalma bir güç kaynağı almış olacaksınız.
Hydro K 500W bakabilirsiniz fiyatları yakın diye hatırlıyorum.
Teşekkürler hocamRehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
ben bunu almayayım o zaman.Korumaları eksik ve 2012 corsair iç yapısına sahip 2012 den kalma bir güç kaynağı almış olacaksınız.
Hydro K 500W bakabilirsiniz fiyatları yakın diye hatırlıyorum.
Hocam demek istediklerim hocaların tam güvenilir değil.Bir günde 10-15 defa milisaniyelik elektrik kesintileri yaşamama rağmen şükür bir şey olmadı.
Olmayacak anlamına gelmez tabi.
Şans işi. Ben genel olarak memnunum.