lerannt
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Yakın zamanda RX 6700 XT'e geçeceğim. Sharkoon SHP650 V2 650 W 80+ yeterli olacak mıdır?
kullandım kotu psuYakın zamanda RX 6700 XT'e geçeceğim. Sharkoon SHP650 V2 650 W 80+ yeterli olacak mıdır?
O PSU ve GPU bir araya gelince böyle bir şey yaşanmayacaksa umarım dediğin gibi bir süre idare edebilirim.idare eder c4 değil ama kalitelide değil, orta şeker bi psu. ayrıca o psu ile stuttering yaşayabilirsin. ben rx 6600 ve corsair vs650 kullanıyorum stutter yapı
Yok be güzel PSU bir şey olmaz.Yakın zamanda RX 6700 XT'e geçeceğim. Sharkoon SHP650 V2 650 W 80+ yeterli olacak mıdır?
yani olmazda daha beteri olur, açılışta radeon ayarları sıfırlandı hatası, oyunlarda stutter, microstutter illah ettirmez inşallah. şans oda bişey diyemem teorik olarak sıkıntı çıkarmamalıO PSU ve GPU bir araya gelince böyle bir şey yaşanmayacaksa umarım dediğin gibi bir süre idare edebilirim.
Yok be güzel PSU bir şey olmaz.
hocam arkadaş abartmış tamam ama bi hadron falanda değil yani, tamam kaliteli değil ama c4'te değilRehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
en altta yazmıs zaten iyide değil kotude deil diehocam arkadaş abartmış tamam ama bi hadron falanda değil yani, tamam kaliteli değil ama c4'te değil