Neler Yeni

!! Sİ"""RJİ DRAMASI !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Celal
S..nerjiden aldığım hazır sistemin psu da (rampage) coil whine sesi vardı bende rahatsız olunca ilgili firmaya mail attım direk yetkili servis ile muhattap olun demesi rahatsız etti
İnce hesaptan aldığım sıvı soğutucuda direk kendisi ilgileniyordu
Birde videoda kafama bir şey takıldı başta 7900 gre nin %100 fanla sürekli çalışmasından dolayı garantiye verdim diyor ama fanin %29 olmasına rağmen serin calismasina örnek gosterdi kafama yatmadı o yüzden sordum 🤔

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Murat
Part 3 gelmis S*nerji genel muduru sayesinde(!) sakındıkları 7900gre yi vermeyip seve seve 7900xtx vermişler. Medyanın gücü işte. Ama siz siz olun yine de en son tercih olarak aklınızda bulundurun. Emin olun çok daha iyi firmalar var

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Selim A
S..nerjiden aldığım hazır sistemin psu da (rampage) coil whine sesi vardı bende rahatsız olunca ilgili firmaya mail attım direk yetkili servis ile muhattap olun demesi rahatsız etti
İnce hesaptan aldığım sıvı soğutucuda direk kendisi ilgileniyordu
Birde videoda kafama bir şey takıldı başta 7900 gre nin %100 fanla sürekli çalışmasından dolayı garantiye verdim diyor ama fanin %29 olmasına rağmen serin calismasina örnek gosterdi kafama yatmadı o yüzden sordum 🤔
Fan hızı ekran kartının sıcaklığına göre otomatik olarak ayarlanır. Ekran kartı yük altında değilken fanları %100 de çalıştırması iyi bir durum değildir. Eline geçen ilk karttaki problem bu idi.

asko56

80+ Silver
Firma için büyük geçmiş olsun büyük ceza kapıda kanunen 22 bin tl yi elden alamaz cezası var kanuni sınır bu tarz mağazalar için 7000 tl sonrası iban şeklinde oluyor 22 bini elden aldıklarını kanıtlarsan hem ürün olarak hemde maliye olarak büyük zarar verir firmaya.

ChristianSerratos

80+ Silver
Part 3 gelmis S*nerji genel muduru sayesinde(!) sakındıkları 7900gre yi vermeyip seve seve 7900xtx vermişler. Medyanın gücü işte. Ama siz siz olun yine de en son tercih olarak aklınızda bulundurun. Emin olun çok daha iyi firmalar var
Mağdur arkadaş adına sevindim

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek
Arkadaşlar çoğu bilgisayar satan mağaza böyle kendinizin bilgisayarında çıkmamış olabilir ama bir başkasında çıkıyor.
Yok ben şuradan aldım çok iyi bundan aldım çok iyi kimse kusura bakmasın malı satana kadar güler yüzlüler sattıktan sonra sorun çıkınca öyle değiller başıma geldiği için biliyorum.
1 Aydan fazla süre işlemci gelecek diye bekledim adamlar üstüne bana suç atmaya çalıştılar(VTN).
Bende tüketici hakem heyetine verince 2-3 gün sonra aradılar geldi.
Bende işlemciyi aldıktan sonra 1 ay mahkemeden dosyayı kaldırmadım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,765
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar çoğu bilgisayar satan mağaza böyle kendinizin bilgisayarında çıkmamış olabilir ama bir başkasında çıkıyor.
Yok ben şuradan aldım çok iyi bundan aldım çok iyi kimse kusura bakmasın malı satana kadar güler yüzlüler sattıktan sonra sorun çıkınca öyle değiller başıma geldiği için biliyorum.
1 Aydan fazla süre işlemci gelecek diye bekledim adamlar üstüne bana suç atmaya çalıştılar(VTN).
Bende tüketici hakem heyetine verince 2-3 gün sonra aradılar geldi.
Bende işlemciyi aldıktan sonra 1 ay mahkemeden dosyayı kaldırmadım.
reklam olsun diye söylemiyorum ama game garaj müşteri hizmetinden memnun kaldım. 2 fanım arızalanmıştı sıfır kapalı kutu kontrolcüden kumandasına kadar 4 lü fan kiti gönderdiler. Bazı yerler gibi servis vs. süründürmeye çalışmadılar videosunu attığım gibi adres isteyip 1 günde elime ulaştırdılar. O anlamda memnun kaldım kendilerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. Video yayınlanmış ve maduriyet giderilmiş ancak bu ve buna benzer olaylar için S"""ji nin de açıklaması var. Yorumlaması size kalmış.
arkadaşın hakkını kazanmasına sevindim. Bu arkadaş yerinde siz olsanız ve kendinizi onun gibi duyuramasanız bu firma size ne yapardı tekrar düşünün. Vok araya girince r yaptılar diye yorumluyorum. Umarım firma bu müşteri ve mali kayıplarından bir ders çıkarır ve müşteri departmanına bir çeki düzen verir. Görüyorsa arkadaşımızın yeni kartı hayırlı olsun:peepokalp::F::hackerman:

Son düzenleme:
Top Bottom