Siber Guvenlik icin laptop onerisi

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
Bütçe
60000
Merhabalar, siber guvenlik icin ve computer science icin bilgisayar bakiyorum.
Aklimda Zenbook 14 ve Ideapad 5 Pro var.
Oneriniz varsa yollayin max 60k.
Not: Oyun bilgisayari yollamayin elimde var hafif bir sey ariyorum. Ekran kartina ihtiyac yok, integrated olsa yeter.

Merhabalar, siber guvenlik icin ve computer science icin bilgisayar bakiyorum.
Aklimda Zenbook 14 ve Ideapad 5 Pro var.
Oneriniz varsa yollayin max 60k.
Not: Oyun bilgisayari yollamayin elimde var hafif bir sey ariyorum. Ekran kartina ihtiyac yok, integrated olsa yeter.
Yapacağın işlerde işletim sistemi olarak ciddi bir uyum sorunu yoksa MacBook Air al derim. Hafif, ince, rahat taşınan, fansız çalışmasına rağmen çok hızlı ve 20 saat falan çok rahat giden piliyle taşınabilir cihazların kralı bence. CS için MacBook zaten uyumlu ve çok tercih ediliyor ama siber alanında özel bir kısıt var mı bilmiyorum.

Yapacağın işlerde işletim sistemi olarak ciddi bir uyum sorunu yoksa MacBook Air al derim. Hafif, ince, rahat taşınan, fansız çalışmasına rağmen çok hızlı ve 20 saat falan çok rahat giden piliyle taşınabilir cihazların kralı bence. CS için MacBook zaten uyumlu ve çok tercih ediliyor ama siber alanında özel bir kısıt var mı bilmiyorum.
Hocam soyle. Ram olarak kisitliyor ve yeni baslayanlara onerilmiyor. Yoksa ben onceden Software istiyordum Mac Pro alcaktim son AI muhabbetlerinden biraz vazgectim. Ram 32 fln olmasi lazim.

Geri