Sıcak hava kasadan atılmıyor

Beyler fan klipsleri sökemedim ya çok zor
onu çok zorlamanıza gerek yok evinizde bir tornavida bulunuyorsa tornavida ile çok hızlı ve kolay sökebilirsiniz rayatörün sağ ve sol taraflarına tutunuyor tornavida ile paralel şekilde ufak dokunuşlarla çok kolay şekilde demonte edebilirsiniz
NOT : fanın üzerinden sökmeye çalışmayın önce radyötörden çıkarmanız gerek sağ ve soldan eğer anlmadıysanız görsel paylaşabilirim

onu çok zorlamanıza gerek yok evinizde bir tornavida bulunuyorsa tornavida ile çok hızlı ve kolay sökebilirsiniz rayatörün sağ ve sol taraflarına tutunuyor tornavida ile paralel şekilde ufak dokunuşlarla çok kolay şekilde demonte edebilirsiniz
NOT : fanın üzerinden sökmeye çalışmayın önce radyötörden çıkarmanız gerek sağ ve soldan eğer anlmadıysanız görsel paylaşabilirim
Lütfen görsel iyi olabilir

bu görselde görünen radyatör üzerindeki teli yukarı doğru tornavida ile küçük bir hareketle çıkarabilirsiniz

Ekler

• radyatör.webp
    radyatör.webp
    183 KB · Hit: 17
bu görselde görünen radyatör üzerindeki teli yukarı doğru tornavida ile küçük bir hareketle çıkarabilirsiniz
hocam cok güzel yardımcı oldun ama bende iş yok beceremedim bi türlü bilgisayarcıya götürsem her gittiğimde 750-1000tl alıyor para kalmadı artık böyle kullanacağım ya elimden bi iş gelmiyor

sizde bana ilettiğim görseldeki gibi bir şekilde iletirseniz bakalım ürün tipi mi farkli acaba
ve burası size yardımcı olacak insanların kendi isteği ile yardım ettiği bir forum o sebepten problem olduğunu düşünmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

detay verdikçe size daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım

öylede pes edip geri topladım kasayı neyi elime atsam elimde kalıyor korktum kırılacak diye baya bi denedim tornavida ile ama bi türlü çıkartamadım
1000006847.webp

sizde bana ilettiğim görseldeki gibi bir şekilde iletirseniz bakalım ürün tipi mi farkli acaba
ve burası size yardımcı olacak insanların kendi isteği ile yardım ettiği bir forum o sebepten problem olduğunu düşünmeyin

detay verdikçe size daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım
1 ay böyle kullansam sorun olur mu babam anlıyor da bu işlerden şuan yanımda değil

bakın şimdi size detaylı anlatacağım 1 ay beklemenize gerek kalmayacak 1 saniye görselleri hazırlayayım

şimdi 1. görselde telin 2. görseldeki kısmına tornavidanın ucunu geçirip levye kullanıyormuş gibi sağa doğru attıracaksınız bu kadar aynı hareketi diğer tarafada uyguladığınızda fan çıkmış olacak

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-22 225242.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 225242.webp
    28.4 KB · Hit: 18
  • Ekran görüntüsü 2025-08-22 225246.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-22 225246.webp
    3.3 KB · Hit: 17
bakın şimdi size detaylı anlatacağım 1 ay beklemenize gerek kalmayacak 1 saniye görselleri hazırlayayım

şimdi 1. görselde telin 2. görseldeki kısmına tornavidanın ucunu geçirip levye kullanıyormuş gibi sağa doğru attıracaksınız bu kadar aynı hareketi diğer tarafada uyguladığınızda fan çıkmış olacak
Hocam mx6 termal macun sipariş verdim gelince kule tipini komple vidalarından söküp macunu yenileyip hemde fanı ters çevireceğim çıkarmadan yapamadım ekran kartı ve kasa engel oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri