Sensei123 80+ Bronze Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 659 21 Mayıs 2021 #14 TALHA MURAT yazmış: Termal mâcun değişimi öncesi : Termal mâcun değişimi sonrası: Devamı için tıklayın... Gayet güzel
TALHA MURAT yazmış: Termal mâcun değişimi öncesi : Termal mâcun değişimi sonrası: Devamı için tıklayın... Gayet güzel
Denizgezen 80+ Gold Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 5,507 En İyi Cevap 1 21 Mayıs 2021 #15 TALHA MURAT yazmış: Vallaha 1 senelik cihaz 14 nm intel gördüğün gibi ısılar. Devamı için tıklayın... Bu biraz da kasa kaynaklı değil mi? Benim laptopu kaldırsam fanların altı hep toz olarak buluyorum . Kendim açıp temizlemeliyim
TALHA MURAT yazmış: Vallaha 1 senelik cihaz 14 nm intel gördüğün gibi ısılar. Devamı için tıklayın... Bu biraz da kasa kaynaklı değil mi? Benim laptopu kaldırsam fanların altı hep toz olarak buluyorum . Kendim açıp temizlemeliyim
TALHA MURAT 80+ Silver Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3,392 23 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Denizgezen yazmış: Bu biraz da kasa kaynaklı değil mi? Benim laptopu kaldırsam fanların altı hep toz olarak buluyorum . Kendim açıp temizlemeliyim Devamı için tıklayın... Sanmıyorum genellikle fan kullanılan mâcun ve termal borulardan oluyor.
Denizgezen yazmış: Bu biraz da kasa kaynaklı değil mi? Benim laptopu kaldırsam fanların altı hep toz olarak buluyorum . Kendim açıp temizlemeliyim Devamı için tıklayın... Sanmıyorum genellikle fan kullanılan mâcun ve termal borulardan oluyor.