Sicaklik değerleri normal mi?

Kendim topladim n11den bi saticidan aldim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba sirf pubg de mi boyle sicaklik degeri fifada boyle hissetmedim cunku
Lol'de de hissetmezsin mesela :) bazı oyunlar ekran kartını aşırı düşük kullanır çünkü. Hocam

1-Ekran kartının marka modelini yaz YouTube'a, pubg testine bak illa ki vardır, diğer oyunların varsa diğer oyunlardaki sıcaklık değerlerine bak.

2-(opsiyonel) undervolt yapabilirsin performansı etkilemeden (hatta bazı durumlarda arttırır). Mesela benim 4060 83 derecelerde takılıyordu cyberpunkta, undervolt yaptım, hem sessizleşti, hem daha performanslı hale geldi yani bırak performans kaybetmeyi, sıcaklık düştüğü için performans, FPS iyileşti, hemde 83'ten aşşağı inmeyen kart 65:ten yukarı çıkmaz oldu.

3-Garanti.

FPS i 144-180 arası limitleyip değerlere tekrar bakar mısın? Net bir tecrübem yok ama 250fps az değil. Belki de o seviyeler için normaldir.

Ağır oyunlar varsa fazla veri toplaman daha iyi olur.
bannerlord ve fifada bakıcamda oyunu açtığımda değerler sol üstte gözukmuyor acılmıyor yani nasıl açabilirim

Lol'de de hissetmezsin mesela :) bazı oyunlar ekran kartını aşırı düşük kullanır çünkü. Hocam

1-Ekran kartının marka modelini yaz YouTube'a, pubg testine bak illa ki vardır, diğer oyunların varsa diğer oyunlardaki sıcaklık değerlerine bak.

2-(opsiyonel) undervolt yapabilirsin performansı etkilemeden (hatta bazı durumlarda arttırır). Mesela benim 4060 83 derecelerde takılıyordu cyberpunkta, undervolt yaptım, hem sessizleşti, hem daha performanslı hale geldi yani bırak performans kaybetmeyi, sıcaklık düştüğü için performans, FPS iyileşti, hemde 83'ten aşşağı inmeyen kart 65:ten yukarı çıkmaz oldu.

3-Garanti.
nasıl yapıcam undervoltu

bannerlord ve fifada bakıcamda oyunu açtığımda değerler sol üstte gözukmuyor acılmıyor yani nasıl açabilirim

nasıl yapıcam undervoltu
İnternette vardır, bakarak yapabilirsin,MSI afterburner üzerinden çok kolay yapılıyor (bende oradan yaptım), ama detaylıca bak, hiç zor bir işlem değil ama yinede dikkatli izle.

Bannerlordda assagi yukarı degerler boyle fifada da 55 60 arasi

Ekler

• IMG_20250520_232402.webp
    IMG_20250520_232402.webp
    2.6 MB · Hit: 24
Bannerlordda assagi yukarı degerler boyle fifada da 55 60 arasi
Bannerlordda çok iyi değerler.Sorun pubg kaynaklı muhtemelen veya ekran kartı driverında pubg ile ilgili bir sıkıntı var.Youtubedan aynı ekran kartı ile yapılan testlere bakabilirsin.

Bannerlordda çok iyi değerler.Sorun pubg kaynaklı muhtemelen veya ekran kartı driverında pubg ile ilgili bir sıkıntı var.Youtubedan aynı ekran kartı ile yapılan testlere bakabilirsin.
Baktim marka bazinda bulamadim ama farkli markada cok iyi gozukiyo degerleri

Dikey esitlemeyi kapatinca sicaklik dusuyo ama yinede 70 75 bandında ilerliyor

o kart ısınıyorsa o kadar iade edin yanacak yoksa işlemci sıcaklığıda yüksek sıvı sogutucu yada kule tipi bi sogutucu alın

o kart ısınıyorsa o kadar iade edin yanacak yoksa işlemci sıcaklığıda yüksek sıvı sogutucu yada kule tipi bi sogutucu alın
İslemcinin uzerinde kule tipi var zaten linkteki kule tipini kullaniyorum

yanıyor sen bi occt testine sok kapanırsa garantiye yolla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,046
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri