donmlar yaşarsınSıcaklık FPS yi etkiler mi işlemci olarak
Peki R9 5900x için cm ml240l yeterli olur mu??fena etkiler 82yi gördüğüm zaman 15 20 fps kaybediyorum neredeyse. Hatta bazı oyunlarda limit var ac oddysey mesela 80i geçtiği için oyun oto kapanıyor
niye o kadar çıkıyor macun yeniledinmi toz felan aldınmıfena etkiler 82yi gördüğüm zaman 15 20 fps kaybediyorum neredeyse. Hatta bazı oyunlarda limit var ac oddysey mesela 80i geçtiği için oyun oto kapanıyor
etkiler işlemci /ekran kartı mhz düşürürSıcaklık FPS yi etkiler mi işlemci olarak
soğutucu stok soğutucu dandik 3500xin, bi de nvidia full performansta güç seneçekleri de aynı şekilde nihai'de . ısıyı pek takmadım oynuyorum yakın zamanda kule tipi soğutucu ile macun alıcam. Sinerji hangi macunu koydu bilmiyorum oradan almıstım 6-7 ay oldu alalı biraz tozlanmış geçen baktım. Çook rahatsız ederse biostan cpb kapıyorum 10fps gidiyor ama 65e düşüyor sıcaklık şimdilik idare ederniye o kadar çıkıyor macun yeniledinmi toz felan aldınmı
hiç fikrim yok hocam ben de bakıyorum macunlaraPeki R9 5900x için cm ml240l yeterli olur mu??
önemli bir ölçüde etkilerSıcaklık FPS yi etkiler mi işlemci olarak
benim de stok fan ama 73 ten sonrasına çıkmıyor ekran ve işlemcisoğutucu stok soğutucu dandik 3500xin, bi de nvidia full performansta güç seneçekleri de aynı şekilde nihai'de . ısıyı pek takmadım oynuyorum yakın zamanda kule tipi soğutucu ile macun alıcam. Sinerji hangi macunu koydu bilmiyorum oradan almıstım 6-7 ay oldu alalı biraz tozlanmış geçen baktım. Çook rahatsız ederse biostan cpb kapıyorum 10fps gidiyor ama 65e düşüyor sıcaklık şimdilik idare eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç fikrim yok hocam ben de bakıyorum macunlara
bilmem benimki çıkıyor ama ara sahnelerde oluyor. 80i görüyor oyundan oyuna değişiyo tabi. Metro 2033 reduxa girdim 82 gördü cyberpunkta 78 geçmedi değişiyo sanırımbenim de stok fan ama 73 ten sonrasına çıkmıyor ekran ve işlemci
galiba benim işlemcide oc var tam bilmiyorum ondan olabilir mi kibenim de stok fan ama 73 ten sonrasına çıkmıyor ekran ve işlemci
kanka oc hiç yapmadım bilemiyorum yalan söylemeyeyimbilmem benimki çıkıyor ama ara sahnelerde oluyor. 80i görüyor oyundan oyuna değişiyo tabi. Metro 2033 reduxa girdim 82 gördü cyberpunkta 78 geçmedi değişiyo sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba benim işlemcide oc var tam bilmiyorum ondan olabilir mi ki
kule tipi soğutucuyla çözeriz az daha ortalık sakinleşsin alıcam bi tane takmayı bilmiyorum o yüzden erteliyorum süreklikanka oc hiç yapmadım bilemiyorum yalan söylemeyeyim