Neler Yeni

Yardım Sıcaklık modemi etkiler mi?

dr_mrh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
emrah
sıcaklık modemin çalışmasını etkiler, tenda v1200 modem aldım birkaç ay önce . yük altında cayır cayır yanıyordu. bağlantı sıkıntısı yaşatıyordu. ben de kendi yaptığım laptop soğutucuyu altında çalıştırdım. sıkıntılar çözüldü bir süre . fakat bu sefer de laptop soğutucunun fanları kulaklarımı tırmaladı. ben de vodafone huawei h300s modem aldım. diğer modemi de sıkıntısı ne diye bakmaya calışırken , birazcık parçaladım :D
şunu gördüm ki modemin işlemcisinin üzerine kalınca bir termal ped koyup işlemciyi metal birkafese almışlar, o kafesin üzerine soğutucu plakayı koymuşlar . haliyle ısı transferi bayağı kötüydü .

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
sıcaklık modemin çalışmasını etkiler, tenda v1200 modem aldım birkaç ay önce . yük altında cayır cayır yanıyordu. bağlantı sıkıntısı yaşatıyordu. ben de kendi yaptığım laptop soğutucuyu altında çalıştırdım. sıkıntılar çözüldü bir süre . fakat bu sefer de laptop soğutucunun fanları kulaklarımı tırmaladı. ben de vodafone huawei h300s modem aldım. diğer modemi de sıkıntısı ne diye bakmaya calışırken , birazcık parçaladım :D
şunu gördüm ki modemin işlemcisinin üzerine kalınca bir termal ped koyup işlemciyi metal birkafese almışlar, o kafesin üzerine soğutucu plakayı koymuşlar . haliyle ısı transferi bayağı kötüydü .
Umarım sıcaklıktandır.Teşekkürler yorumun için.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Eğer öyle bir şey varsa modemime 360MM sıvı soğutma çekicem.???
Aynı sorunu yaşıyorum.Gece bir saatten sonra hiç çekmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Eğer öyle bir şey varsa modemime 360MM sıvı soğutma çekicem.???
Aynı sorunu yaşıyorum.Gece bir saatten sonra hiç çekmiyor.
Test ettiğim zaman sonucu buraya yazıcam.Umarım sorununuz çözülür.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Bizim modem soba olmayan ve peteğini yakmadığımız sadece yazın benim odam olabilen bir odada.Geçe çok daha sıcak oluyor.
Ben soğutmadan ziyade kendi odama almak istiyorum zaten odam soğuk oluyor :D. Fakat yukardan gelen kablo kısa olduğu için kendi odama alamıyorum şuan eğer sorunun sıcaklıktan dolayı olduğu kesinleşirse yeni kablo çekeceğim.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ben soğutmadan ziyade kendi odama almak istiyorum zaten odam soğuk oluyor :D. Fakat yukardan gelen kablo kısa olduğu için kendi odama alamıyorum şuan eğer sorunun sıcaklıktan dolayı olduğu kesinleşirse yeni kablo çekeceğim.
Hocam birde biz kablo ile çekiyoruz ev eski de.Dışardan geliyor kablo.Son olarak bunu da belirtiiym.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Hocam birde biz kablo ile çekiyoruz ev eski de.Dışardan geliyor kablo.Son olarak bunu da belirtiiym.
bende mikrotik kullanıyorum kablo dışardan geliyor.
AntWifi diye bir internet sağlayıcısı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Sanırım sorun sıcaklıktan değilmiş alıcıdan gelen kabloyu yeniledik ve sorun çözüldü gibi duruyor.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kardeşim benim modem de yaz aylarında acayip ısınıyor ve sıcaklığın cidden etkisi var. Bazen altına buz sarıp koyuyordum. Mümkünse modemi yüksekteyse alçakta hata sobadan uzaktaki köşeye yere koy.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Kardeşim benim modem de yaz aylarında acayip ısınıyor ve sıcaklığın cidden etkisi var. Bazen altına buz sarıp koyuyordum. Mümkünse modemi yüksekteyse alçakta hata sobadan uzaktaki köşeye yere koy.
modemin yerini değiştirdim ve modem ısınıyor gibi ben yinede altına eski laptop doğutucum var onu koyacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,127
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna
Top Bottom