Neler Yeni

Sid Meier’s Civilization® VI 21,90 TL (Steam!)

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
EPIC Games bedava vermişti ama kaçıranlar ve Steam takıntılı olanlar için fiyat 219,00 TL > 21,90 TL'e indi.
22 Kasım'a kadar fiyat geçerli.
Paketleriyle beraber daha keyifli hale geliyor onlarda iyi fiyatlılar şuan. Oyunu alıp paket almayı düşünenler içinde değerlendirilebilir fırsat.

Steam Link.

Hayırlı işler. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
EPIC Games bedava vermişti ama kaçıranlar ve Steam takıntılı olanlar için fiyat 219,00 TL > 21,90 TL'e indi.
Paketleriyle beraber daha keyifli hale geliyor onlarda iyi fiyatlılar şuan. Oyunu alıp paket almayı düşünenler içinde değerlendirilebilir fırsat.

Steam Link.

geçen hafta epicte Platinum Edition 30 TL'ye aldım
normalde epicten almam ama uygun geldi

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçen hafta epicte Platinum Edition 30 TL'ye aldım
normalde epicten almam ama uygun geldi
30 TL Platinum için çok daha iyi fiyatmış. çok iyi tercih.

Benim içinde platform farketmiyor. Her platformda oyunum var galiba. O an hangisi ucuzsa genelde ondan alırım. Bu indirim Steam takıntılılara veya EPIC indirimlerini kaçıranlara avantaj olur olursa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
30 TL Platinum için çok daha iyi fiyatmış. çok iyi tercih.

Benim içinde platform farketmiyor. Her platformda oyunum var galiba. O an hangisi ucuzsa genelde ondan alırım. Bu indirim Steam takıntılılara veya EPIC indirimlerini kaçıranlara avantaj olur olursa.
geçtiğimiz hafta o kadar oyun aldımki fiyatlar baya karıştı aklımda oyunu 57 tl ye almışım ama yinede iyi
resim_2022-11-10_172252016.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun baya kötü bence
kimisi için çok iyi kimisi için kötü ama indirimde kesinlikle alınır 300 tl de verilmez diye düşünüyorum :)

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun baya kötü bence
Bedava veya 30 TL için iyi bence. :D 200 TL üstü için kötü demesemde değmez derim. :D
geçtiğimiz hafta o kadar oyun aldımki fiyatlar baya karıştı aklımda oyunu 57 TL ye almışım ama yinede iyi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimisi için çok iyi kimisi için kötü ama indirimde kesinlikle alınır 300 TL de verilmez diye düşünüyorum :)
Seviyorsan 57 TL de iyi fiyat. Asıl fiyatı olmasında gerisi iyi. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Bedava veya 30 TL için iyi bence. :D 200 TL üstü için kötü demesemde değmez derim. :D

Seviyorsan 57 TL de iyi fiyat. Asıl fiyatı olmasında gerisi iyi. :D
can sungur izlerken baya sarıyordu ama türkçe yok galiba bu biraz sıkıntı
böyle oyunlarda bari türkçe olsun

Cihangir

80+ Gold

Steam Link.

epic ten almışım beleşe

Top Bottom