Neler Yeni

Sıfır 11t Pro 8/256 vs SE 2020 64 GB (3 ay garantili)

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
İkisi aynı fiyat 7500tl stabil telefon severim ekran fark etmez ama mesela 11t Pro 17 dakika içerisinde şarj olan telefon böyle ayrıntılar var ama OIS yok. Kafam çok karıştı. Benim için kamera ve sosyal medya önemli.

şahin doğan

80+ Platinum
Video tarafında Se 2020 önde, fotoğraf tarafını bilmiyorum ama 11T Pro öndedir tahminen.
Sosyal medya kullanım amacı paylaşım vs ise Se 2020 öneririm. Sadece gezmek dolaşmak vs ise 11T Pro.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
11T Pro 7500e alacaksan muhtemelen yurtdışı alıyorsundur, bu modelde imei atılması için anakart üzerinde direnç değişimi yapılması gerekiyor, yani anakart işlem göreceği için ileriye dönük sorunlar yaşama şansın var bunu göz önünde bulundurursan 11t pro oldukça güzel bir telefon, düşük ışıkta fotoğraflar çok iyi olmasa da açık havada çekilmiş fotoğraflar ve videolar oldukça güzel, büyük 120hz ekran ile genel kullanım çok akıcı ve keyifli, oyun v.s oynuyorsan zaten işlemcisi harika, iki cihazın da kendine göre artı ve eksileri var senin kullanımına göre karar vermen gerekiyor, şahsen ben olsam 11t pro seçerdim ama anakartın işlem görmesi mevzusu beni rahatsız etmiyor değil.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video tarafında Se 2020 önde, fotoğraf tarafını bilmiyorum ama 11T Pro öndedir tahminen.
Sosyal medya kullanım amacı paylaşım vs ise Se 2020 öneririm. Sadece gezmek dolaşmak vs ise 11T Pro.
hocam mesela önceden iphone de sosyal medayda falan bir şey paylaşınca kalite düşmezdi ama rtık düşüyor arkadaşımda 13 pro max var falan onda bile düşüyor o yüzden iphone karşı biraz soğudum videoda da sanki 11t önde gibi örnek bir link atayım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
11T Pro tabii ki sadece eline alsan bile 11T Pro seçersin zaten ama video performansı harbi kötü haberin olsun. Benim video ile işim yok diyosan sıkıntı yok

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
11T Pro 7500e alacaksan muhtemelen yurtdışı alıyorsundur, bu modelde imei atılması için anakart üzerinde direnç değişimi yapılması gerekiyor, yani anakart işlem göreceği için ileriye dönük sorunlar yaşama şansın var bunu göz önünde bulundurursan 11t pro oldukça güzel bir telefon, düşük ışıkta fotoğraflar çok iyi olmasa da açık havada çekilmiş fotoğraflar ve videolar oldukça güzel, büyük 120hz ekran ile genel kullanım çok akıcı ve keyifli, oyun v.s oynuyorsan zaten işlemcisi harika, iki cihazın da kendine göre artı ve eksileri var senin kullanımına göre karar vermen gerekiyor, şahsen ben olsam 11t pro seçerdim ama anakartın işlem görmesi mevzusu beni rahatsız etmiyor değil.

sıkıntı olmaz bence o mevzu

şahin doğan

80+ Platinum
hocam mesela önceden iphone de sosyal medayda falan bir şey paylaşınca kalite düşmezdi ama rtık düşüyor arkadaşımda 13 pro max var falan onda bile düşüyor o yüzden iphone karşı biraz soğudum videoda da sanki 11t önde gibi örnek bir link atayım
Attığın videoda 11T'nin kamerada önde olduğu herhangi bir yer göremedim ?
Sosyal medya kalite düşmesi illa olacak tabi ki. Sonuçta sıkıştırılıyor. İos tarafında bu sorun gözle bakıldığında anlaşılması çok zor ama gözle bakınca direk anlıyorsanız bu sorun arkadaşınızın cihazına veya ona özel bir sorundur.

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
11T Pro tabii ki sadece eline alsan bile 11T Pro seçersin zaten ama video performansı harbi kötü haberin olsun. Benim video ile işim yok diyosan sıkıntı yok
dayı alıp 4 sene kullanacam

Bünyamina

80+ Platinum
batarya ve ekranı dert etmiyorsan ıphone se 2020 almalısın
bende kullanıyorum güzel cihaz ya özellikle işlemci açısından

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
batarya ve ekranı dert etmiyorsan ıphone se 2020 almalısın
bende kullanıyorum güzel cihaz ya özellikle işlemci açısından
batarya nasıl bir süre veriyor mesela ben sosyal meday harici kullanmıyorum ama bazen abartabiliyorum sosyal medyayı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
dayı alıp 4 sene kullanacam
Dediğim gibi ben asla SE almazdım elime alınca kasadan dolayı aşırı dandik hissettiriyor vb. Sadece işlemci ve hafiften kamera var cihazda batarya olmadıgı için işlemcide pek iş yapmaz aslında. Kısa süreli işlerde iş yapar. 7500' e 11T Pro her türlü daha iyi zaten. Kaçak olduğu için Custom ROM atmaktan da çekinmeye gerek yok.

Bünyamina

80+ Platinum
batarya nasıl bir süre veriyor mesela ben sosyal meday harici kullanmıyorum ama bazen abartabiliyorum sosyal medyayı
%86 pil sağlığı var bende
4 5 saat arası gidiyor
full instada

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
%86 pil sağlığı var bende
4 5 saat arası gidiyor
full instada
dayı bilmyorum ya şu an kulladnığım telefon batarydan iflah ettirdi 2 saat veriyor vermiyor bu xiaominin 17dkd a full dolması beni cezb etti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom