Neler Yeni

Sıfır aldığım anakart pinleri yanık geldi?

Rinnegan

80+
Gigabyte B450 Anakartım sıfır ürün işlemci güç girişi ve bir kaç pini yanık geldi.Sıfır üründe nasıl böyle bir şey mümkün oluyor? Teknik servise mi vermeliyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutudan anakart vidaları da çıkmadı ek olarak

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gigabyte B450 Anakartım sıfır ürün işlemci güç girişi ve bir kaç pini yanık geldi.Sıfır üründe nasıl böyle bir şey mümkün oluyor? Teknik servise mi vermeliyiz

Direkt iade iste fotorafını çekerek

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Zerre şaşırmadım. Geçmiş olsun. Çevremdekilere de her zaman söylediğim bir şey var, Trendyol'dan teknolojik alet a lın maz. Elini kolunu sallayan satıcı oluyor orada. Sahibinden üzerinden almak bile daha güvenilir öyle söyleyeyim. Önceliğin Amazon ardından Hepsiburada olsun.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,894
İsim
Hacı
Kutuyu açarken video çekseydiniz keşke.

Coolpanda

80+ Silver
Treneyol'dan bende anakart aldım bana da fiziksel hasarlı şekilde geldi. Kutusunda hiç sorun yok ama pinleri yamuktu. Bu konuda bana Trendyol hiç yardımcı olmuyor.

QRuder

80+ Silver
direkt müşteri temsilcisini arayıp sorunu belirttiniz mi acaba, ben daha önce bu şekilde bozuk hard disk iadesi yaptım o yüzden

Rinnegan

80+
Treneyol'dan bende anakart aldım bana da fiziksel hasarlı şekilde geldi. Kutusunda hiç sorun yok ama pinleri yamuktu. Bu konuda bana Trendyol hiç yardımcı olmuyor.
Bizede fiziksel hasarlı geldi sadece pinler değilmiş chipsetler yanık. Sen nasıl bir yol izliceksin

direkt müşteri temsilcisini arayıp sorunu belirttiniz mi acaba, ben daha önce bu şekilde bozuk hard disk iadesi yaptım o yüzden
Kutuyu açtığımız için iade almıyorlar

Kutuyu açarken video çekseydiniz keşke.
Nerden bilebiliriz ki çok saçma bir olay

QRuder

80+ Silver
THH yolu görünüyor dostum, 300-500 daha verip gidip bilindik sitelerden alsaydın zaten pc parçasını ben gidip de kolay kolay
örneğin sinerji, itopya gibi siteler harici yerden almam sizde almayın 500 lira fazladan vericem derken 2k zarara girmeyin

Coolpanda

80+ Silver
Bizede fiziksel hasarlı geldi sadece pinler değilmiş chipsetler yanık. Sen nasıl bir yol izliceksin
Hocam trendyol bana hiç yardımcı olmadı. Anakartın üzerindeki birkaç pin yamuk ve bobinler yerinden biraz çıkmıştı. Anakart çalıştığı için uğraşmadım. Yapabileceğim bir şey de yoktu zaten. Trendyol ilgilenmiyor. Garantiye gönderin diyor. O zamandan veri Trendyoldan teklonijik alışveriş yapmadim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Trendyol'dan aldıysan işin zor. Trendyol'un kendisi de hiç yardımcı olmuyor. Satıcı ile çözemiyorsan yapacak bir şeyin yok THH'ye başvuracaksın. Geçmiş olsun. THH'ye başvurmadan önce Trendyol ve satıcı ile bir kere daha görüş,olmazsa THH.

Demek ki ürün sıfır değil, bu konuda ayrıca post açarsan iyi olur ne kadar çok trendyol'un böyle rezillikleri paylaşılırsa o kadar iyi olur.

Top Bottom