Aşağıda linkini bıraktığım üründen 2 adet aldım iki üründe de sorunlar var hele birinde kini yazınca neden bu postu açtığım hak vereceksiniz; detaylara geçiyorum.
İlk ürünün paketinden çıkarttım kurulumunu yaptım sonra monitörü kaldırıp masaya götürdüğüm sırada monitörün içinden şıngırtı sesi geldi bende biraz salladım ettim, içerisinde vida var oynuyor, takılıyor kafasına göre. Sıfır üründe ilginç geldi neyse dedim diğer ürünü açtım asıl bomba Kutu orjinal ama Kutu daha önce açılmış sonra koli bandı ile sarılmış. Açtım devam ettim kontrol etmeye, ürün aynı model bile çıkmadı içerisinde kabloları eksikti, Jelatinleri yoktu, kağıtları yoktu hadi o neyse de 2k 165Hz monitör aldım bana gelen 1080p 144hz çıktı. İki üründe de sorun olması normal değil. Ürün yorumları da kötü zaten ama mağaza puanı yüksekti şimdi iade işlemlerine başladım, umarım bi sorun çıkmaz. Özellikle Trendyol benim için artık bitmiştir. Müşteri hizmetlerini arıyorum sanki çok normal bir durummuş gibi servise yollayın diyor, müşteri hizmetlerinde ki kişileri sanırım haplayıp telefon başına koyuyorlar.
ViewSonic 27 Vx2718-2kpc-mhd Qhd 2560x1440 1ms 165hz 2xhdmı Dp 1500r Curved Freesync Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com