afamousunknown
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 45
- İsim
- G
Arkadaşlar merhaba bu ay başı dizdiğim bilgisayarımdan sürekli bu hatayı alıyorum. Ekran bir süreliğine donuyor kararıyor ya geri geliyor ya hiç gelmiyor ya da yeniden başlıyor. olayın detaylarını ekliyorum. İnternette buna dair bir bilgi yok. Ufacık yardıma muhtacım teşekkürler. Olay günlüğünden hatayı kaydettim onun linkini de ekliyorum. Dosya Linki
nvlddmkm kaynağındaki 14 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.
Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:
\Device\Video3
CMDre 00000000 00000200 00000000 00000005 00000042
İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı
nvlddmkm kaynağındaki 14 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.
Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.
Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:
\Device\Video3
CMDre 00000000 00000200 00000000 00000005 00000042
İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
WeTransfer | Send Large Files Fast
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.
we.tl