hayır kutu jelatinini ben actım darbe yok kutuda birde 20 gun oldu alalı fazla anlamıyorum karttankutunun aynı tarafında hasar var mı
Vida izi var. Montajlanmış daha önce. Eğer bu iz sana ait değilse tabi.hayır kutu jelatinini ben actım darbe yok kutuda birde 20 gun oldu alalı fazla anlamıyorum karttan
öncelikle tesekkur ederim- urunu izzat ben jelaatinini yırttım actım hepsıburadadan aldım alalıda 20 gun olacak tam geri iade olmuyor diyede kart vardı kutunun icinde hocam ne yapayım yardın edin lutfen
Çalışıyorsa kullanacaksın artık. 20 gün geçmiş aradan. İade hakkın gitmiş. Senin onu eline geçtiği gün göndermen lazımdı.öncelikle tesekkur ederim- urunu izzat ben jelaatinini yırttım actım hepsıburadadan aldım alalıda 20 gun olacak tam geri iade olmuyor diyede kart vardı kutunun icinde hocam ne yapayım yardın edin lutfen
yok satıcıyla yazısmamız var zaten ben sadece satıcı benimikarndırdı diye dusunerek paylasmak istedim suan urunde sıkıntı yokçizikli geldi diyorsun aradan 20 gün geçtikten sonra mı bakıyorsun anlamadım gitti. ben firma olsam şahsen almam ama bi şansını dene temsilciye yaz.
hiç birinde yok satıcı olmuyor bazı kartlarda dedi banada yazısma var wp denGüvenlik etiketi yok dediğiniz kartın arkasındaki vida üzerindeki etiketi demiyorsunuz dimi,o var mı
Öncelikle kart nedir ve hangi satıcıdan aldınızsıfır jelatinli ekran kartında cizik var ve kart acılmısmı guvenlik etiketide yoktu satıcı -kargoda olmustur dedi
hepsiburada ( TRgaming ) -satıcısı msı radeon 5600xt gaming MX ocÖncelikle kart nedir ve hangi satıcıdan aldınız
Satın aldığınız satıcı ikinci el satıyor zaten hocam geçmiş olsunhepsiburada ( TRgaming ) -satıcısı msı radeon 5600xt gaming MX oc