Yardım Sıfır hawk fab v6 paslanmış

yerçileği

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
10 Kasım tarihinde Amazon’dan aldığım Hawk Fab V6 sandalyemi 12 Kasım tarihinde teslim alıp kurulumunu yaptım. İlk günden itibaren pul pul yere bir şey düşüyordu. Kaynak kısımlarından geliyordur sandım. Bu hafta sonu, 15 Kasım’da sandalyenin alt kısmını kontrol ettim. Kaynak yerlerinde sıkıntı yoktu ama ayak kısmında boya dökülmesi gördüm (bu pul pul dökülen şeyler bunlarmış). Hawk WhatsApp hattına bunu yazdım; henüz dönüş yapılmadı tarafıma. Sizce iade etmeli miyim? 6800 TL’ye almıştım, 6 taksit. Bu fiyata alabileceğim başka alternatif var mı, yoksa Hawk’tan ayak talep edip yeni ayağı takıp kullanmaya devam mı edeyim?

1763371585388.webp
1763371597869.webp
1763371651273.webp

1763371326421.webp

değişim iste hocam rahatsız olduysan yapack daha iyi bir şey varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istersen ayak isteyebilirsin hawktan o da iyi fikir

10 Kasım tarihinde Amazon’dan aldığım Hawk Fab V6 sandalyemi 12 Kasım tarihinde teslim alıp kurulumunu yaptım. İlk günden itibaren pul pul yere bir şey düşüyordu. Kaynak kısımlarından geliyordur sandım. Bu hafta sonu, 15 Kasım’da sandalyenin alt kısmını kontrol ettim. Kaynak yerlerinde sıkıntı yoktu ama ayak kısmında boya dökülmesi gördüm (bu pul pul dökülen şeyler bunlarmış). Hawk WhatsApp hattına bunu yazdım; henüz dönüş yapılmadı tarafıma. Sizce iade etmeli miyim? 6800 TL’ye almıştım, 6 taksit. Bu fiyata alabileceğim başka alternatif var mı, yoksa Hawk’tan ayak talep edip yeni ayağı takıp kullanmaya devam mı edeyim?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Rahatlığı nasıl memnun musun 5 6 saat aralıksız oturulur mu

değişim iste hocam rahatsız olduysan yapack daha iyi bir şey varmı?

istersen ayak isteyebilirsin hawktan o da iyi fikir
amazona yazdım amazon biz yardımcı olamıyoruz ürünün göndericisi biziz sadece iade yapabiliriz dediler. yeni ayak istemek daha cazip şuanda

amazona yazdım amazon biz yardımcı olamıyoruz ürünün göndericisi biziz sadece iade yapabiliriz dediler. yeni ayak istemek daha cazip şuanda
tamamdır hawk gönderim sağlar hawk müşteri hizmetlerini arayın

Rahatlığı nasıl memnun musun 5 6 saat aralıksız oturulur mu
benim masam biraz kısa olduğundan altına tam girmiyor sandalye. 5-6 saat oturursun ben üstüne yumuşak tv battaniyesi serdim hem daha rahat oldu hemde kedilerim tırmalamıyor kumaş kısmını tırmalamayı denediler :) kol kısımları yumuşak değil orasıda yumuşak kumaş olsa çok daha iyi olurmuş

tamamdır hawk gönderim sağlar hawk müşteri hizmetlerini arayın
ayrıca sandalyemin sanki sağ kol kısmı sol kol kısmından daha fazla yukarıda bu neyden kaynaklanabilir acaba kol kısımınlarını montajını ben yapmadım hazır halde geldi kol ayarını en alt kısma çektim

sağ kol kısmıda sıkıntılı gibi geldi sol kısımı elimde ittiriyorum sertçe sallanmıyor sağ kısımda elimle sertçe ittiriyorum boşta sallanıyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,553
Üyeler
186,209
Son üye
Pekinsami
Geri