Şarjı 11e göre az gidiyor bence. Yine sıkıntı çıkarmıyor benim için rahatlıkla 1 günü çıkarabiliyorum. Kasa olarak eline daha rahat oturuyor ben şahsen köşeli tasarımı çok seviyorum. Şuan eksi olarak gördüğüm bir yanı yok. Kılıf takıyor musunuz bilmiyorum ama sadece bazı kılıflar ekran koruyucusuna baskı yaparak köşesinden hava boşluğu yaratıyor ve o kılıfı kullanamıyorsunuz. Tabi bu kullandığınız koruyucuya göre değişir ama 11'de birçok kılıf ve ekran koruyucu değiştirdim hiç öyle bir sorun yaşamadım. Köşeli tasarım olan iphonelarda olan bir sorun heralde 12 ve sonrasında yani.şarji nasıl gidiyor hocam size göre 11 e göre + lari - leri nedir
vettelim de vettelimÖneriyorum hocam ben OLED için 11'den geçmiştim, memnunum.
teşekkürler yorumunuz içinŞarjı 11e göre az gidiyor bence. Yine sıkıntı çıkarmıyor benim için rahatlıkla 1 günü çıkarabiliyorum. Kasa olarak eline daha rahat oturuyor ben şahsen köşeli tasarımı çok seviyorum. Şuan eksi olarak gördüğüm bir yanı yok. Kılıf takıyor musunuz bilmiyorum ama sadece bazı kılıflar ekran koruyucusuna baskı yaparak köşesinden hava boşluğu yaratıyor ve o kılıfı kullanamıyorsunuz. Tabi bu kullandığınız koruyucuya göre değişir ama 11'de birçok kılıf ve ekran koruyucu değiştirdim hiç öyle bir sorun yaşamadım. Köşeli tasarım olan iphonelarda olan bir sorun heralde 12 ve sonrasında yani.