normal babamdada ip 13 var oda ısınıyor telefonun soğutması yetersiz bnce cpu çok güçlüTelefonu bugün aldım sıfır cihaz. Tiktokta kamerayla filtreler falan deniyordum cihaz ısındı baya. Reels falan izlediğimde de biraz ısınma oluyor normal mi sizce
Son sürümde şuan güncel
Media markttan aldım 600 TL'ye orijinal olur heralde oranın sattığınormal babamdada ip 13 var oda ısınıyor telefonun soğutması yetersiz bnce cpu çok güçlü
yinede sorim sarj aleti orj. değil mi
hocam telefonu sarja takın evde başka birinin telefonundan kendiniz arayın arama ekranı otomatik gelince dokunmatik çalışmıyorsa yan sanayi oluyorMedia markttan aldım 600 TL'ye orijinal olur heralde oranın sattığı
hocam telefonu sarja takın evde başka birinin telefonundan kendiniz arayın arama ekranı otomatik gelince dokunmatik çalışmıyorsa yan sanayi oluyor
hocam şimdi biz boşuna mı aldıkGayet normal. iPhone 13 zaten ısınan bir model.
Bu her zaman olmaz. Hatta nadiren gözlemlenen bir durum voltaj dalgalanması yüzünden.
hocam şimdi biz boşuna mı aldık
tt nin bayisindenNereden almıştınız?
bu telefon işi yapan adamda yan sanayi dedi (pek anlamıyorum sarj aletlerinden)Nereden almıştınız?
tt nin bayisinden
hocam bayi ama arkadan kaçak telefonda satıyor (babamın arkadaşı)Oradakiler sahte değildir bana kalırsa. O kadar düşeceklerini sanmıyorum.
hocam bayi ama arkadan kaçak telefonda satıyor