SIFIR Kapalı kutu cloud core wirelessi kaça satmalıyım ?

Lestiveryn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Bütçe
2500
Merhaba arkadaşlar kutusu hiç açılmamış sıfır https://www.amazon.com.tr/HyperX-Cloud-Wireless-Oyuncu-Kulaklığı/dp/B09QX3VDVD kaça satmalıyım ? Daha detaylı bilgi isteyenler için: Kulaklıkta bir sıkıntı çıktığı için, değişim önerdiler ben de değişimi seçtim, şimdi bana sıfır kulaklık vericekler, sarj olması için 3-4 saat beklemekte tilt etmeye başlamıştı zaten, hazır elime sıfır kutusu açılmamış ürün gecicekken satıp cloud 2 almak istiyorum

Son düzenleme:
Satış nedenini açıkladım sayfayı yenileyip okuyabilirsiniz ama ben yine de nedenini yazayım buraya da, sarj olması için 3-4 saat beklemekte tilt etmeye başlamıştı zaten, hazır elime sıfır kutusu açılmamış ürün gecicekken satıp cloud 2 almak istiyorum

Son düzenleme:
Şarj olurken kullanmamak aşırı saçma bir olay
1500 civarı gider diye düşünüyorum
Kulaklık kategorisi hızlı satışı zor bir bölüm. Ürününüz sıfır olduğu için daha hızlı gidecektir hijyen bakımından

Kulaklık kategorisi hızlı satışı zor bir bölüm. Ürününüz sıfır olduğu için daha hızlı gidecektir hijyen bakımından
Sarj olurken kullanılabilir ama, bataryasına zarar vericeğini düşündüğüm için bana mantıklı gelmedi, 3-4 saat sarja 18-20 saat kullanım sağlıyor, 1500 gerçekten iyi bir fiyat, bir kaç kişi daha yazsın ona göre düşünüp bir fiyat belirleyeceğim artık
Post automatically merged:

Aynen hocam, amazon bana sıfır kutusu açılmamış ürünü göndericek, onu hiç açmayacağım direk alıcısına teslim edeceğim
Post automatically merged:

Şuan sıfır fiyatı 2400 tl amazon da

Son düzenleme:
Aynen şimdi hazır değişimden sıfır ürün gelicek, bari birisine doğru düzgün bir fiyattan satayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,526
Üyeler
190,923
Son üye
Justerini & Brooks
Geri