Sıfır kapalı kutu rx 6700xt alınır mı?

eldenmi alacan yoksa param güvende ilemi

Umarım bulduğun kart esenyurttaki birinde değildir :D

Esenyurttaki noldu ki
O kartlar sıfır değil. 2. elleri alıp temizleyip sıfır niyetine satıyor. Arkadaşıma 2. el olduğunu bilerek 1 kere kart almıştık. Sorun çıkmadı ama 2. el olduğunu biliyorduk (başlıkta sıfır yazıyordu)

O kartlar sıfır değil. 2. elleri alıp temizleyip sıfır niyetine satıyor. Arkadaşıma 2. el olduğunu bilerek 1 kere kart almıştık. Sorun çıkmadı ama 2. el olduğunu biliyorduk (başlıkta sıfır yazıyordu)
Ama bunun etrafında jelatin var bişey olursa direkt geri gönderirim

Esenyurttaki noldu ki
ve çoğunun içi açılmış oluyor. Onun yerine 2. el kovala. Ben 1 hafta önce 9000'e 4 ay garantisi olan kutulu faturalı içi açılmamış Asus Dual RX 6700 XT aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bunun etrafında jelatin var bişey olursa direkt geri gönderirim
O kart sıfır değil bunu bil. 2. el ürünü gereksiz pahalıya alacaksın. Sorun çıkar demiyorum sadece 2. el ve pahalı.

ve çoğunun içi açılmış oluyor. Onun yerine 2. el kovala. Ben 1 hafta önce 9000'e 4 ay garantisi olan kutulu faturalı içi açılmamış Asus Dual RX 6700 XT aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kart sıfır değil bunu bil. 2. el ürünü gereksiz pahalıya alacaksın. Sorun çıkar demiyorum sadece 2. el ve pahalı.
Hocam kendim aradım adama özelikle o kartı söyledim evt jeletinli ilk siz açıcaksınız sıfır dedi yalan mı

Hocam kendim aradım adama özelikle o kartı söyledim evt jeletinli ilk siz açıcaksınız sıfır dedi yalan mı
Hocam oradan kart aldık diyorum. Sıfırı piyasada 17*18 olan kart nasıl 11 olacak en başta onu düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,438
Üyeler
174,152
Son üye
frisby233
Geri