Sahibindendenerde buldun sıfırı
link at bakim. 2. elleri sıfır yapan sürekli isim değiştiren dolandırıcı var muhtemelen ona denk geldin. asla alma.Sahibindende
Param güvende kargo ile göndericek sıfır jelatinleri üstün şahıs değil dükkan adam ekran kartı satışı yapıyoeldenmi alacan yoksa param güvende ilemi
Esenyurttaki noldu kiUmarım bulduğun kart esenyurttaki birinde değildir![]()
O kartlar sıfır değil. 2. elleri alıp temizleyip sıfır niyetine satıyor. Arkadaşıma 2. el olduğunu bilerek 1 kere kart almıştık. Sorun çıkmadı ama 2. el olduğunu biliyorduk (başlıkta sıfır yazıyordu)Esenyurttaki noldu ki
Ama bunun etrafında jelatin var bişey olursa direkt geri gönderirimO kartlar sıfır değil. 2. elleri alıp temizleyip sıfır niyetine satıyor. Arkadaşıma 2. el olduğunu bilerek 1 kere kart almıştık. Sorun çıkmadı ama 2. el olduğunu biliyorduk (başlıkta sıfır yazıyordu)
ve çoğunun içi açılmış oluyor. Onun yerine 2. el kovala. Ben 1 hafta önce 9000'e 4 ay garantisi olan kutulu faturalı içi açılmamış Asus Dual RX 6700 XT aldım.Esenyurttaki noldu ki
O kart sıfır değil bunu bil. 2. el ürünü gereksiz pahalıya alacaksın. Sorun çıkar demiyorum sadece 2. el ve pahalı.Ama bunun etrafında jelatin var bişey olursa direkt geri gönderirim
Hocam kendim aradım adama özelikle o kartı söyledim evt jeletinli ilk siz açıcaksınız sıfır dedi yalan mıve çoğunun içi açılmış oluyor. Onun yerine 2. el kovala. Ben 1 hafta önce 9000'e 4 ay garantisi olan kutulu faturalı içi açılmamış Asus Dual RX 6700 XT aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kart sıfır değil bunu bil. 2. el ürünü gereksiz pahalıya alacaksın. Sorun çıkar demiyorum sadece 2. el ve pahalı.
Hocam oradan kart aldık diyorum. Sıfırı piyasada 17*18 olan kart nasıl 11 olacak en başta onu düşün.Hocam kendim aradım adama özelikle o kartı söyledim evt jeletinli ilk siz açıcaksınız sıfır dedi yalan mı
Sıfırı stokta yok diye öyle bu adamın hesabında 4070 süper var sıfır kapalı kutu falan onlardamı 2.elHocam oradan kart aldık diyorum. Sıfırı piyasada 17*18 olan kart nasıl 11 olacak en başta onu düşün.