Çözüldü✓ 8250 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alınır mı?

sagolun beyler 5 kağıdı kurtardık ama belki de karttan olduk cansiniz 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlan kaldırıldı
Elden alacağım de alma imkanın varsa. Dolandırıcı ise zaten kendini belli eder illa gel al diyorsa gidersin.

• Beğen
Reaksiyonlar: eups
Adreste veriyor işin tuhafı zarfladim da
Hocam şey diye zarflasana elimde 7k var anlaşalım 7 ye 5i şimdi göndercem de okeylerse net dolandırıcı ne koparırsa

• Beğen
Reaksiyonlar: eups
24civari bişey tutuyor 7500fli bı sistem toplasak diğer parçalar sıfır . bu risklerle ugrasacagimiza GAMİNG gecesinden 3 taksit temiz bı sistem daha iyi olmaz mı bu ayarda

Hocam şey diye zarflasana elimde 7k var anlaşalım 7 ye 5i şimdi göndercem de okeylerse net dolandırıcı ne koparırsa
Adama 4 şimdi 4 gelince dedim . 5 şimdi 3250 gelince dedi . Yanasiyor o işe de bu sefer 5 kağıttan olmak da var 😁

24civari bişey tutuyor 7500fli bı sistem toplasak diğer parçalar sıfır . bu risklerle ugrasacagimiza GAMİNG gecesinden 3 taksit temiz bı sistem daha iyi olmaz mı bu ayarda

Adama 4 şimdi 4 gelince dedim . 5 şimdi 3250 gelince dedi . Yanasiyor o işe de bu sefer 5 kağıttan olmak da var 😁
Hocam fiyatı düşürmeyi denesene 6-7k arasına peşin vercem önceden diye zarfla. öldür iyice fiyatı.

Param guvende ile mi zarflasam acaba

Bana yakın olsa giderdim sanırım ya elden almak için. Çok mu uzak hocam
Ben amasyadayim kart Gümüşhane de

Bana yakın olsa giderdim sanırım ya elden almak için. Çok mu uzak hocam
Kral yol parası şu bu avantajını yer biraz be

Param guvende ile mi zarflasam acaba

Ben amasyadayim kart Gümüşhane de

Kral yol parası şu bu avantajını yer biraz be
Uzakmış. Param güvende kabul ederse alınır hocam.

Geri