Pc_Uzmanı 80+ Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 2 25 Mayıs 2025 #1 Hiç kullanmadım hesap elime geçecek bu hafta içinde tekliflerinizi bekliyorum güncel sıfır fiyatı 22 bin tl ve indirimli hali ona rağmen 22 bin tl fakat yinede fiyat konusunda her türlü anlaşırız
Hiç kullanmadım hesap elime geçecek bu hafta içinde tekliflerinizi bekliyorum güncel sıfır fiyatı 22 bin tl ve indirimli hali ona rağmen 22 bin tl fakat yinede fiyat konusunda her türlü anlaşırız
GPiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 16,253 Reaksiyon skoru 5,707 25 Mayıs 2025 #2 ikinci el ilanı aç burası yeri degil
Pc_Uzmanı 80+ Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 2 25 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GPiro yazmış: ikinci el ilanı aç burası yeri degil Devamı için tıklayın... kardeşim sahibinden üzerinden açmaya çalıştım ama yasak bu ürünü satmak falan dedi ne öneriyorsun yinede belki burdan alıcı bulurum diye bakayım dedim
GPiro yazmış: ikinci el ilanı aç burası yeri degil Devamı için tıklayın... kardeşim sahibinden üzerinden açmaya çalıştım ama yasak bu ürünü satmak falan dedi ne öneriyorsun yinede belki burdan alıcı bulurum diye bakayım dedim
GPiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 16,253 Reaksiyon skoru 5,707 25 Mayıs 2025 #4 Pc_Uzmanı yazmış: kardeşim sahibinden üzerinden açmaya çalıştım ama yasak bu ürünü satmak falan dedi ne öneriyorsun yinede belki burdan alıcı bulurum diye bakayım dedim Devamı için tıklayın... forumun ikinci el kısmı var
Pc_Uzmanı yazmış: kardeşim sahibinden üzerinden açmaya çalıştım ama yasak bu ürünü satmak falan dedi ne öneriyorsun yinede belki burdan alıcı bulurum diye bakayım dedim Devamı için tıklayın... forumun ikinci el kısmı var