Yardım Sıfır monitörde ölü pixel

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Arkadaşlar aoc 27g2u monitör aldım indirimde 2 hafta falan oldu cuma günü kutusundan çıkarmak naisp oldu açtım ölü pixel testi falan yaptım ghosting varmı anlamadım çünkü testin olayını anlamadım neyse. Ekranda sol biraz ortaya yaklaşık tarafta ölü pixel var ilerde onun yüzünden ölü pixel çoğalır mı itopyadan aldım açıkçası göndermekte istemiyorum başka monitör yok çünkü yatcak o yüzden pc ama sorun çıkarırsa itopyayi arayıp değişim için göndericem veya iade olursa edicem 24 inc alcsm

Arkadaşlar aoc 27g2u monitör aldım indirimde 2 hafta falan oldu cuma günü kutusundan çıkarmak naisp oldu açtım ölü pixel testi falan yaptım ghosting varmı anlamadım çünkü testin olayını anlamadım neyse. Ekranda sol biraz ortaya yaklaşık tarafta ölü pixel var ilerde onun yüzünden ölü pixel çoğalır mı itopyadan aldım açıkçası göndermekte istemiyorum başka monitör yok çünkü yatcak o yüzden pc ama sorun çıkarırsa itopyayi arayıp değişim için göndericem veya iade olursa edicem 24 inc alcsm
Değişim için yolla biraz beklersin ama sıkıntısız bir monitörün olmuş olur.

Ölü pixel de çoğalma yaparmı dursa
Benim ölü pixel yoktu sonrasında 1 tane çıktı derken daha da çoğaldı sanki leke var gibi ama ölü pixel doluşmuş. :/

burdan konu açmak bir şey değiştirmez bunun için kimse bir şey yapamaz üretim hatası bu çünkü itopyaya gönder

Ben vatandan aldım değişim yaptırttım çok rahat servissiz ama itopyayı bilemiyorum oranın protokolünü

Geri