Neler Yeni

Çözüldü✓ Sıfır pc topladım açılmıyor

Wraith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Resul
tırnağın kadar boşluk kalmaması gerekiyor o kabloda biraz daha sağ sol yaparak içine girmesini sağla
bide anakartım msi a520 m pro ram desteği normalde 3200 ama bu ramler 3600 ondan olabilir mi kasabın hiç çalışmama nedeni
Hocam bahsettiğin önerilere ek eğer dediklerimi zaten uyguladıysanız son olarak kasa üzerinde ki usb girişlerinden birinde arıza varsa kısa devre yapar usb 2.0 ve 3.0 kablosunu çıkarıp tekrar deneyin .
tırnağın kadar boşluk kalmaması gerekiyor o kabloda biraz daha sağ sol yaparak içine girmesini sağla

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
ali poyraz
bide anakartım msi a520 m pro ram desteği normalde 3200 ama bu ramler 3600 ondan olabilir mi kasabın hiç çalışmama nedeni
çalışıyor ama anakartın nekadar destekliyorsa diyebiliyorum

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Onunla alakası olmaz 3200 mhz çalışır o kadar sizin sorun daha farklı .

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Efe Ergül
Hocam anakartınız düz m pro değil m-a pro 4600 mhzye kadar ram desteği var, ayriyeten en sağ alttaki kablolar attığım fotoğraflardaki gibi olmalı, arkadaki boşluk olmalı öndeki pin zaten yok bende aynı anakartı kullanıyorum fotoğraflarını çekmiştim ekte bıraktım

Ekler

• foto1.jpg
    foto1.jpg
    1.4 MB · Hit: 15
  • sd.jpg
    sd.jpg
    1.8 MB · Hit: 16

Wraith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Resul
Hocam anakartınız düz m pro değil m-a pro 4600 mhzye kadar ram desteği var, ayriyeten en sağ alttaki kablolar attığım fotoğraflardaki gibi olmalı, arkadaki boşluk olmalı öndeki pin zaten yok bende aynı anakartı kullanıyorum fotoğraflarını çekmiştim ekte bıraktım
hocam aynı şekil benimkide ama olnuyo fanlar kıpırdıyo sadece kasanın üsten fotosunu ekleyebilirmisin acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca işlemci güç kablosu 4 pin bu anakrtta demi?

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Efe Ergül
hocam aynı şekil benimkide ama olnuyo fanlar kıpırdıyo sadece kasanın üsten fotosunu ekleyebilirmisin acaba

ayrıca işlemci güç kablosu 4 pin bu anakrtta demi?
Evet hocam 4 pin, birde kasanın üstünden dediğiniz komple anakartı mı atayım yani

Wraith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Resul

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Efe Ergül
hocam sys fan 1 portunda neden kablo takılı değil bende takılı ondan olabilir mi acaba

ayrıca cpu güç portu sol üsteki bende 4 giriş mevcut ama iki kablo ucu var siz ikisinide takmışsınız
hocam işlemcinin fanını cpu fan a takmanız gerekiyo sys fan boş kalmalı oraya hangi fanın kablosunu taktınız siz öndeki fanların mı? bide ikiside takılı değil bende hocam fotoğrafta öyle gibi duruyor da 4 pin takılı sadece diğer 4 ü boşta duruyor bitişik olduğu için takılı gibi

Wraith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Resul
hocam işlemcinin fanını cpu fan a takmanız gerekiyo sys fan boş kalmalı oraya hangi fanın kablosunu taktınız siz öndeki fanların mı? bide ikiside takılı değil bende hocam fotoğrafta öyle gibi duruyor da 4 pin takılı sadece diğer 4 ü boşta duruyor bitişik olduğu için takılı gibi
sys fan yerine powrdan gelen bir kabloyu taktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Abdükadir
Ram ve işlemciyi takarken yanlış takmış olmas ezilme varsa nanay

Top Bottom