Neler Yeni

Sıfır sakal makinası (folyo başlıklı) tavsiyesi yanaklardaki kıllar için

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
sakal üstündeki kılları normal makine sıfırlamıyor folyo başlık lazım eskisi bozuldu 500 tl altı olursa hoş olur

hamonbru

80+
1_org_zoom.jpg

Şu tarzdaki 3 değişen başlıklı makineler var 200-250₺ civarına satılıyor. Hatta trendyolda flaş indirimde 150'ye bile denk gelebilirsiniz. Farklı markalar altında satılsa da hepsi aynı makine sadece ufak detayları değişiyor. Ucuza alacağın için 1-2 sene kullanır folyosu bozulunca atarsın arkana bakmazsın.

Ben Astra marka olanını kullanıyorum. Gürültülü çalışsa da tıraşı gayet güzel. Eğer sakalım 2 günlükten uzun ise önce trimmer başlığıyla sakalımı kısaltıyorum, sonrasında folyo başlıkla sıfırlıyorum.

110000138625187.jpg

Markalı bir şey olsun dersen Powertec TR-150 var. Fiyatı 300-400 arası bulunabiliyor. Bunda sadece folyo başlık var o yüzden 2 günden uzun sakalı kısaltmak önden başka bir makine kullanmanız gerekebilir (saç tıraş makinesi bile iş görür). Bu modelde yedek folyo başlığı da var o yüzden 1. başlık delindiği zaman makineyi atmanıza gerek yok.

2 modelin de dezavantajı boyun bölgesini çok iyi alamıyor olmaları ama bu durum zaten folyo makinelerin genel zayıflığı.
Bunun haricinde Nikel batarya kullandıkları için şarj süreleri uzun sürüyor.

Son düzenleme:
Top Bottom