Neler Yeni

Sıfır Ürünü 2. El Daha Pahali Satıyor?

r4NG3r

80+ Silver
Alma.Sıfırından daha pahalıya ikinci el alan olmazsa satanda kalmaz.Biri camdan atlayınca orda niye cam var demek gibi bir şey bu.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Hiçbir işe yaramaz maalesef. İkinci el ürün satışı yapılan uygulamadaki ilanlar serbest piyasa kategorisinde olduğu için kanunen bir şey yapılamaz. Toplu şekilde şikayet olayına gelince. Elektronik ortamda alışveriş yapan kişilerin büyük çoğunluğu bu farkındalıkta değiller. Görmüyor musun toplama bilgisayar tavsiye bölümüne her gün bu sistem alınır mı diye bir ton soranlar var. Söylediği sistem 1650li 3050li 750li sistem fiyatları absürt pahalı. Ama fiyatı soran kişiye bile uygunmuş gibi düşündürtüyor. Emin olamadığı için soruyor. Bu soran kısmı küçük bir kısım. Sormadan alanlar o kadar çok varki... Hepsiburadada trendyolda ve diğer platformlarda piyasa dğeri bin lira olan ürünün satıcısında stok bittiğinde bir sonraki satıcı 2binden başlıyor. Ve ondan alan oluyordur illaki

Bu sorunun temel sebebi nüfus yoğunluğu. Nüfusumuz çok fazla. Akıllı cihaz kullanıp aklını kullanmayan çok insan var. Çevremizde bile görüyoruz.
Yalnız haklı. İsterse 20K'ya koyar, kimseyi de ilgilendirmez. Serbest piyasaya hoş geldin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bir şey yapamazsınız.
Tamam ama ben diyorumki 2. El sitesinde bir satıcı rtx 2060 ekran kartını 20k tl ye satışa koysa diğer satıcılarda bu adamı görüp onlarda daha yüksek fiyata satışa koysa piyasaya nolcak dostum?

Furkanozr

80+ Silver
Yalnız haklı. İsterse 20K'ya koyar, kimseyi de ilgilendirmez. Serbest piyasaya hoş geldin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç bir şey yapamazsınız.
Hocam aslında bunların bu fiyattan satması bizi ilgilendirmiyor ama durup dururken o ürünün piyasasını yükseltmiş oluyorlar örneğin 2.el bir laptop var diyelim sıfırı 10bin adam 8 den ilana koyuyacak ama bazı angutlar o ürünü 15e ilana koyunca diğerleri hee diyor bu ürün piyasası bu kadarmış diyor olan alıcıya oluyor bir bakıyorum sıfırı 15 bin olan ürün 2.el de çoğu ya aynı fiyat ya çok çok az altında , bazıları zaten 2.ele sıfırdan fazla fiyata koyuyor

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Adam haklı , üslup yanlış.
Ayrıca tüm firmalar vergi-elektrik-su ödüyor.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Acı ama gerçek:/
Banada çok saçma geliyor. Ama ülkemizde keriz çok maalesef. Bu fiyatlara alabilen cahiller olduğu için bu fiyatları görüyoruz. Bu ev ve araba içinde geçerli. Araç fiyatları bir kaç yılda üst üste katlanıyor. Ve hala alan birileri var. Çok merak ediyorum bu kadar zamandır hala alan kimler bitmedi mi hala. Ama bitmiyor. Çünkü alan kişilerin çoğu yine alıp satan oluyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Tamam ama ben diyorumki 2. El sitesinde bir satıcı rtx 2060 ekran kartını 20k TL ye satışa koysa diğer satıcılarda bu adamı görüp onlarda daha yüksek fiyata satışa koysa piyasaya nolcak dostum?
Tofaş doğanların piyasası 70 80K şu an. Bu olur işte. Önüne de geçemezsin.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Banada çok saçma geliyor. Ama ülkemizde keriz çok maalesef. Bu fiyatlara alabilen cahiller olduğu için bu fiyatları görüyoruz. Bu ev ve araba içinde geçerli. Araç fiyatları bir kaç yılda üst üste katlanıyor. Ve hala alan birileri var. Çok merak ediyorum bu kadar zamandır hala alan kimler bitmedi mi hala. Ama bitmiyor. Çünkü alan kişilerin çoğu yine alıp satan oluyor
Tofaş doğanların piyasası 70 80K şu an. Bu olur işte. Önüne de geçemezsin.
İşte tam olarak anlatmak istediğim şey bu keşke herkes bunu anlasa...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,482
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom