bu arkadasın dedıgı gıbı bır urun almalısınız askerıyede bunlardan cok kullanan vardı tabı yukumlulere yasaktı sozlesmelı abıler hep bundan kullanıyolardı ustura gıbı kesıyor yemınle
bu arkadasın dedıgı gıbı bır urun almalısınız askerıyede bunlardan cok kullanan vardı tabı yukumlulere yasaktı sozlesmelı abıler hep bundan kullanıyolardı ustura gıbı kesıyor yemınle
bu aliexpresstekilerden farklı diye biliyorum ben varsa link atabilir misiniz bakayım haftada bir sakal tıraşı yapmayı düşünüyorum ve sakal bıyık vesaire istemiyorum uygun mu bu kullanım için
bu aliexpresstekilerden farklı diye biliyorum ben varsa link atabilir misiniz bakayım haftada bir sakal tıraşı yapmayı düşünüyorum ve sakal bıyık vesaire istemiyorum uygun mu bu kullanım için
Ben aldığım zaman indirim felan vardı ondan ucuza geldide. Yani kesim konusu değişir sakal felan Gürse öyle çok bı performans bekleme hani şey olur jilet işine girmeden hızlıca kısaltırsın ama sıfır olmaz. Sakalın gür değilse pek sıfıra yakın keser.
Ben aldığım zaman indirim felan vardı ondan ucuza geldide. Yani kesim konusu değişir sakal felan Gürse öyle çok bı performans bekleme hani şey olur jilet işine girmeden hızlıca kısaltırsın ama sıfır olmaz. Sakalın gür değilse pek sıfıra yakın keser.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
63,74TL 86%OFF | 2023 yeni Vintage T9 elektrikli akülü saç kesme makinesi profesyonel saç berber düzeltici erkekler için kesme tıraş sakal çakmak
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
63,74TL 84%OFF | T9 saç kesme tamir sakal tıraş vücut saç düzeltici kesme Corteiz elektrikli makine erkekler kesimi makinesi 0mm berber tıraş
Yani diğer ürünü denemeden bilemem. Ama çok fark etmez bence uçlarına bakınca aynı nerdeyse. Diğeri birazdaha marka olduğu için biraz daha pahalı olması normal geldi. Muhtemelen üç aşağı beş yukarı aynı performansı verirler.