Neler Yeni

sıfıra yakın tıraş makinesi önerisi

Reav

80+ Silver

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Klasik başlıklar sıfır ayarında almaz bu tarz silindir başlıklardan alman lazım
Alıntıyı görüntüle
bu arkadasın dedıgı gıbı bır urun almalısınız askerıyede bunlardan cok kullanan vardı tabı yukumlulere yasaktı sozlesmelı abıler hep bundan kullanıyolardı ustura gıbı kesıyor yemınle

ananas_suyu

80+ Bronze
Forumdaki konularda sıkça gördüm bu powertec 1818 modelini sıfıra çok yakın alıyor diyorlar başlıksız şekilde bakabilir misiniz?
Aliexpress den bu ürünü 15tl ye almıştım vergi dahil 45 felandi herlarde. Alalı 1 ay felan oldu sıfır değil ama sıfıra yakın kesiyor.

Reav

80+ Silver
bu arkadasın dedıgı gıbı bır urun almalısınız askerıyede bunlardan cok kullanan vardı tabı yukumlulere yasaktı sozlesmelı abıler hep bundan kullanıyolardı ustura gıbı kesıyor yemınle
bunla aynı başlığa sahip bir tane attı bir arkadaş jilet gibi bir etki bırakır mı diye düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/POWERTEC-...4&psc=1&mcid=ee94b4fd82003cc0a162af084a741c8e
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aliexpress den bu ürünü 15tl ye almıştım vergi dahil 45 felandi herlarde. Alalı 1 ay felan oldu sıfır değil ama sıfıra yakın kesiyor.
bu aliexpresstekilerden farklı diye biliyorum ben varsa link atabilir misiniz bakayım haftada bir sakal tıraşı yapmayı düşünüyorum ve sakal bıyık vesaire istemiyorum uygun mu bu kullanım için

Palo DAYI 👑

80+ Gold
pow
bunla aynı başlığa sahip bir tane attı bir arkadaş jilet gibi bir etki bırakır mı diye düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/POWERTEC-...4&psc=1&mcid=ee94b4fd82003cc0a162af084a741c8e

bu aliexpresstekilerden farklı diye biliyorum ben varsa link atabilir misiniz bakayım haftada bir sakal tıraşı yapmayı düşünüyorum ve sakal bıyık vesaire istemiyorum uygun mu bu kullanım için
powertec kalıtelı bır marka ama bu urununun pek bılmıyorum yotubeden bakabılırsın mutlaka vardır bende powertec tr658 kullanıyorum norlam kesıyor

ananas_suyu

80+ Bronze
Ben aldığım zaman indirim felan vardı ondan ucuza geldide. Yani kesim konusu değişir sakal felan Gürse öyle çok bı performans bekleme hani şey olur jilet işine girmeden hızlıca kısaltırsın ama sıfır olmaz. Sakalın gür değilse pek sıfıra yakın keser.

Reav

80+ Silver
Ben aldığım zaman indirim felan vardı ondan ucuza geldide. Yani kesim konusu değişir sakal felan Gürse öyle çok bı performans bekleme hani şey olur jilet işine girmeden hızlıca kısaltırsın ama sıfır olmaz. Sakalın gür değilse pek sıfıra yakın keser.
yok hiç gür değil ben bir bulup atayım size aliexpresstekini aynı mı diye yeni kullanıcı indirimi uzun süre oluyor diye biliyorum.

ananas_suyu

80+ Bronze
yok hiç gür değil ben bir bulup atayım size aliexpresstekini aynı mı diye yeni kullanıcı indirimi uzun süre oluyor diye biliyorum.
Atın bakayım, ben siparişi PC den yaptım oda şuan kablosu yok. Yarın kablo alırım muhtemelen aldığımda hangi satıcıdan aldığımı atarım.

Reav

80+ Silver
Atın bakayım, ben siparişi PC den yaptım oda şuan kablosu yok. Yarın kablo alırım muhtemelen aldığımda hangi satıcıdan aldığımı atarım.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
63,74TL 86%OFF | 2023 yeni Vintage T9 elektrikli akülü saç kesme makinesi profesyonel saç berber düzeltici erkekler için kesme tıraş sakal çakmak

Bu mu acaba?

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
63,74TL 84%OFF | T9 saç kesme tamir sakal tıraş vücut saç düzeltici kesme Corteiz elektrikli makine erkekler kesimi makinesi 0mm berber tıraş

Reav

80+ Silver

ananas_suyu

80+ Bronze
Hangisi daha iyi sizce attığım ikisinden
Yani diğer ürünü denemeden bilemem. Ama çok fark etmez bence uçlarına bakınca aynı nerdeyse. Diğeri birazdaha marka olduğu için biraz daha pahalı olması normal geldi. Muhtemelen üç aşağı beş yukarı aynı performansı verirler.

Top Bottom