Neler Yeni

sıfırdan ingilizce öğrenmek istiyorum tavsiyeniz nedir

Esca

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
sıfırdan ingilizce öğrenmek istiyorum ne tavsiye edersiniz, internet üzerinden üyelik mi almalıyım, kursa mı yazılmalıyım, daha önceden deneyimleyen arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim

asla kurs önermem. kursa giden bir çok arkadaşım da vardı hiç bir şey öğrenemediler. youtube'da fk language adında bi kanal var oradan öğrenebilirsin, illa para verip müthiş hizmet istiyorsan kurslar yerine udemy'de daha ucuz ve işe yarar şeyler var.

sıfırdan ingilizce öğrenmek istiyorum ne tavsiye edersiniz, internet üzerinden üyelik mi almalıyım, kursa mı yazılmalıyım, daha önceden deneyimleyen arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim
Özer kirazla başla kitapları çok faydalı alırsan güzel olur almadan da youtube kanalından öğrenmende sıkıntı olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Esca
asla kurs önermem. kursa giden bir çok arkadaşım da vardı hiç bir şey öğrenemediler. youtube'da fk language adında bi kanal var oradan öğrenebilirsin, illa para verip müthiş hizmet istiyorsan kurslar yerine udemy'de daha ucuz ve işe yarar şeyler var.
Aksen kahraman hocayı tavsiye eder misin?

Son düzenleme:
Post automatically merged:

Bilmiyorum hocam. Siz kendiniz güzel anlıyorsanız, zevk alıyorsanız çalışabilirsiniz. Biraz kişinin kendi isteği, anlaması ve özverisiyle alakalı bir durum.

teşekürler müsait zamanımda bi bakarım

bu devirde dil öğrenmek için para vermeyin, bir sürü güzel kaynak var hangisi hoşunuza giderse. ben ne biliyorsam oyunlardan öğrendim. oyunlarla aranız varsa öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,459
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri