BTK'ya kayıt ol ücretsiz kurs veriliyor.Yazılım dünyasına giriş yapmak istiyorum, ama pek bilgim yok. O yüzden en baştan başlayacağım şimdi ilk olarak ne öğrenmeliyim algoritma mı, programlama dilimi veya başka bir şey mi ile mi başlamalıyım? Kısaca nasıl bir yol izlenmeli.
Önce kendine bir yol seç.İlk kodlarını yazarsın ve çalıştırırsın ve ilk adımını atmış olursun. Gerisi bir şekilde gelir.
Sen hagi yolu seçtin?Önce kendine bir yol seç.
Oyun
Web Tasarım
Siber Güvenlik
Yapay Zeka
bu alanları araştır hangi diller kullanılıyor vs ve dillerin bir tanesinden başla.
Hocam birkaç ay önce bende benzer bir sorun sormuştum sizde cevap vermiştiniz ben oyunu seçtim şuan bir ekiple beraber bir oyun üzerinde çalışıyoruz bilen arkadaşlar bana da öğretiyorlar ilerliyoruz.Sen hagi yolu seçtin?
3'ü de birbirinden alakasız.ben websitesi,windows uygulama yapma veya android'te uygulama yapmayı düşünüyorum neyi seçmeliyim sizce
Emin ol o yolu kimse seçemiyor. İstese de istemese de. Web düşünür, mobile atlar, sevmez, oyun yapayım der beceremez yapay zekaya atlayayım meta der çuvallar. Bu yol öyle bir yol değil. Bence deneyerek sevdiğini bulması saha iyiÖnce kendine bir yol seç.
Oyun
Web Tasarım
Siber Güvenlik
Yapay Zeka
bu alanları araştır hangi diller kullanılıyor vs ve dillerin bir tanesinden başla.
3'ünüde yap işte hangisi hoşuna giderse devam edersin. Bir kuruma kompleks mimari ile büyük bir proje yapmıyorsun. Web için front-end back-end ve web api öğrenmen lazım html css js bootstrap. Windows uygulamada ise c# .net core ile basit bir uygulama yapabilirsim. Android pek bilmiyorum. Bence çok sorgulama bunları. Zaten yolunu bulacaksın.ben websitesi,windows uygulama yapma veya android'te uygulama yapmayı düşünüyorum neyi seçmeliyim sizce
valla mı QADSMLASDLMŞ hocam dedim ya ben gram anlamıyorum diye yeni yeni araştırmaya başlıyorum neyden başlayayım ozaman direkt3'ü de birbirinden alakasız.