nixc0r 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 400 2 Eylül 2021 #27 Akiran yazmış: Laptoptaki klavye K harfini spamladığına göre sökülmesi sorunu çözecektir. Aslında kolay bir işlem, YouTube'tan bakabilirsin. Devamı için tıklayın... Hocam arkadaş laptopu açamıyormuş
Akiran yazmış: Laptoptaki klavye K harfini spamladığına göre sökülmesi sorunu çözecektir. Aslında kolay bir işlem, YouTube'tan bakabilirsin. Devamı için tıklayın... Hocam arkadaş laptopu açamıyormuş
BaşaramadıkAbi 80+ Platinum Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 11,152 En İyi Cevap 1 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Troy yazmış: alt+shift yap türkçeye geçir dili düzelir dostum. Devamı için tıklayın... Alt shift yapıyorum ama hiç bir şey olmuyor
Troy yazmış: alt+shift yap türkçeye geçir dili düzelir dostum. Devamı için tıklayın... Alt shift yapıyorum ama hiç bir şey olmuyor
lil musty 80+ Silver Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 3,041 En İyi Cevap 9 3 Eylül 2021 #29 Her mesajı okudum ama pek anlayamadım, hiç bir tuş mu çalışmıyor yoksa sadece K mi basılı kaldı?